Zdravým! Otázka znie - oplatí sa nahradiť setový objektív na sony a 35 za tamron 17-50 Je tam lepšia svetelnosť, ale ani 18-55 po optickej stránke neni najhorší seťák. Oplatí sa investovať do tamronu?
..na tvojom mieste by som si nechal ten objektiv (je v pohode) a k nemu by som si dokupil este sony 35 f1,8, alebo sony 50 f1,8, alebo tamron 60 f2 macro.
Podobnu dilemu mam tiez, ale uz mam ten Sony 50/1.8 a tak mi dava ten tamron este mensi zmysel.Ale teda je to jeden z najlepsich objektivov v tomto rozsahu, takze nespochybnujem jeho kvalitu, naviac je lepsi pre pouzitie filtrov, kedze sa predny clen neotaca a svetelnost je celkom podstatna pridana hodnota.Kvoli nej by som ten tamron aj bral ako nahradu zakladaku, ak nemas alebo nechces fixne skla.
Ak môžem svoj postreh, tiež som mal najprv setak, síce canon, možno tento sony nie je zlý, cez mobil si ťažko pozriem testy, no kúpou tamronu 17-50 som urobil veľmi dobrý krok, je to veľmi dobrý objektív, za tú cenu nemá asi konkurenciu.. Môj kus je krásne ostrý, síce af je hlučnejšie, no ostrí dobre aj v horších svetelných podmienkach, a po pricloneni reže dobre... Za tú cenu máš veľa muziky, používam ho už 4roky a bez problémov.
sony 18-55 SAM nahradit tamronom 17.50
Otázka znie - oplatí sa nahradiť setový objektív na sony a 35 za tamron 17-50
Je tam lepšia svetelnosť, ale ani 18-55 po optickej stránke neni najhorší seťák.
Oplatí sa investovať do tamronu?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa