Zdravim vsetkych zaujima ma objektiv avanar 28mm F2,8 chcel by som ho cez redukciu pouzivat na mojom 40Dčku...zaujímalo by ma ci ho niekto nahodou nemá alebo nemal.. a aký je...dal by sa porovnat napriklad s prakticarom 28mm? Aelbo vedel by mi niekto poradit nejake m42 sklo na fotenie portretov? Chcel by som nieco sirsie ako 50mm...dakujem vsetkym za pomoc
Zdravim vsetkych zaujima ma objektiv avanar 28mm F2,8 chcel by som ho cez redukciu pouzivat na mojom 40Dčku...zaujímalo by ma ci ho niekto nahodou nemá alebo nemal.. a aký je...dal by sa porovnat napriklad s prakticarom 28mm? Aelbo vedel by mi niekto poradit nejake m42 sklo na fotenie portretov? Chcel by som nieco sirsie ako 50mm...dakujem vsetkym za pomoc
http://forum.mflenses.com/viewtopic.php?t=8849 Zrejme ten istý objektív ako Chinon 28/2,8 hľadal by som nejaké info pod týmto názvom.
SMC (nemylit si so Super) Takumary su dobre. Mal som 50-ku f/1.4. Vyzisti si viac ako je na tom SMC Takumar 35-ka. Existuje minimalne f/3.5 a f/2.0 varianta. F/2.0 je podstatne drahsia. Najdes na linke od redhawka, mozno aj na www.manualniskla.cz. Niektore Takumary vsak treba vybielit UV svetlom. Ale to je pribeh do inej kapitoly ...
ako je to podla vas s matnicou? nebude obraz v hladaciku pilis tmavy? pouzival som na canone 1000D helios 50mm F2 a prislo mi to celkom fajn myslim ze by to malo byt dobre aj na 40D kedze ma o dost vecsi hladacik...
Avanar 28mm F2,8 na canon eos 40D
Zrejme ten istý objektív ako Chinon 28/2,8 hľadal by som nejaké info pod týmto názvom.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa