Dobrý deň.Chcel by som kúpiť nový objektiv lebo s tou zakladovkou ma to už prešlo mal som aj pevny 50tku a neviem čo dalej nevedeli by ste mi nejak pomocť nejaky navrh a tak...najlepšie nejak do 300e
tak máš rozsah 18-55 a chceš 17-50 ? aspoň si povedz, či ti chýba širšie alebo dlhšie ohnisko, kadiaľ chodíš, čo fotíš, čo by si rád fotil; a Piny ide na FF, vidí čo máš a núka ti to samé;
tak máš rozsah 18-55 a chceš 17-50 ? aspoň si povedz, či ti chýba širšie alebo dlhšie ohnisko, kadiaľ chodíš, čo fotíš, čo by si rád fotil; a Piny ide na FF, vidí čo máš a núka ti to samé;
v tom je to čaro predaja, normálne keby si sa neozval by to kúpil ja mám dva objektívy 18-55 a 55-300 čiže mám celé spektrum v podstate.. keď fotíš rád prírodu ber niečo väčšie ..či?!
Dobrý deň.Chcel by som kúpiť nový objektiv lebo s tou zakladovkou ma to už prešlo mal som aj pevny 50tku a neviem čo dalej nevedeli by ste mi nejak pomocť nejaky navrh a tak...najlepšie nejak do 300e
Kúp si taký aký potrebuješ a na ktorý máš. Nekupuj ten čo nepotrebuješ a na ktorý nemáš.
v tom je to čaro predaja, normálne keby si sa neozval by to kúpil ja mám dva objektívy 18-55 a 55-300 čiže mám celé spektrum v podstate.. keď fotíš rád prírodu ber niečo väčšie ..či?!
inak s tým predajom máš pravdu - predtým sa cenil obchodník, ktorý rozumel predaju a vysvetlil, dnes je úspešný obchodník, ktorý ti predá to, čo nepotrebuješ; ale treba mať na to žalúdok
šťastie človeka je relatívny pojem, ako na moje začiatky mi to doposiaľ stačí.. a reaguj na to aký si má objektív kúpiť, chcel radu a ty píšeš na mňa,keď som mu napísal len svoj osobný názor chlapca čo má oproti podaktorým pár dní fotoaparát..peace
Aky dalši objektiv po zakl. 18-55
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa