potreboval by som pomoc. Akú má hodnotu Takumar 35mm f3.5 v 100% stave (myslené, ŽIADNE optické a ŽIADNE mechanické nedostatky), ku tomu mám ešte aj povodné kožené púzdro, povodnú krytku na bajonet a povodnú krytku na predný člen. (taktiež ŽIADNE optické a ani mechanické nedostatky). Proste vyzerá ako nový, správa sa ako nový. Bol dovezený z Japonska a pán tvrdil, že si nie je istý či s ním bolo niekedy fotené. Ja som ho len raz vytiahol vonku do záhrady a spravil pár fotiek aby som sa uistil, že všetko ide ako má. Vie niekto akú má hodnotu sem na SK?
Však si pozri ceny aukcií na ebay-i. Ak je ako nový, tak si ho nechaj do vitrínky. Majland na ňom nezarobíš, na Slovensku to málokto kúpi.
No pozeral som, ceny idú okolo 40 libier do 150 libier (záleží stav a model), ten moj je posledný model ktorý sa vyrábal a je to najvyššia verzia (Auto SMC). No uvidím, možno to dám na inzerát alebo možno si ho nechám ku Praktica PLC2
Hodnota Takumar 35mm f3.5?
potreboval by som pomoc. Akú má hodnotu Takumar 35mm f3.5 v 100% stave (myslené, ŽIADNE optické a ŽIADNE mechanické nedostatky), ku tomu mám ešte aj povodné kožené púzdro, povodnú krytku na bajonet a povodnú krytku na predný člen. (taktiež ŽIADNE optické a ani mechanické nedostatky). Proste vyzerá ako nový, správa sa ako nový. Bol dovezený z Japonska a pán tvrdil, že si nie je istý či s ním bolo niekedy fotené. Ja som ho len raz vytiahol vonku do záhrady a spravil pár fotiek aby som sa uistil, že všetko ide ako má. Vie niekto akú má hodnotu sem na SK?
http://www.pentaxforums.com/lensreviews/S-M-C-Super-Auto-Takumar-35mm-F3.5.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa