Otazocka pre krajinkarov ohladom prechodovych sedych filtrov. Pouzivate viac Hard alebo Soft verziu. Rad by som sa vybavil a je lepsie kupovat ich v kite. Vdaka.
Oba ;o) Zalezi si je horizont rovny (pri mori, pusti) - hard verzia - alebo v tvare V pripadne W )napr v doline tatier) - soft verzia. Aspon u mna je to tak. Ja som nakoniec nekupoval ziadny balik ale vybral som take co naozaj aj pouzivam.
Oba ;o) Zalezi si je horizont rovny (pri mori, pusti) - hard verzia - alebo v tvare V pripadne W )napr v doline tatier) - soft verzia. Aspon u mna je to tak. Ja som nakoniec nekupoval ziadny balik ale vybral som take co naozaj aj pouzivam.
Dostickove filtre
Pouzivate viac Hard alebo Soft verziu.
Rad by som sa vybavil a je lepsie kupovat ich v kite.
Vdaka.
martin
martin
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa