Prosim o radu? Ma niekto skusenost s tymto starsim push pull objektivom? Hlavne ohladne rychlosti af... potrebujem low budget tele na fotenie koncertov. msm ho na ruke mint za 500€. dakujem za rady!
Používam ho na D700, D600 a paráda, mal som sigmu , skúšal som tamrona ale nikon 80-200 má po optickej stránke navrch, síce nebude super rýchly ale krajina a portrét úplne odporúčam.
ja mám dvojprstencovú verziu, rýchlosť si viem predstaviť aj vyššiu, ale tak čo chce človek od D objektívu. A za také peniaze, inak opticky je asi rovnaký ako push pull, čiže skvelý
Mam D600. Dakujem. Sigma a Tamron 70-200 asi neponukaju taku opt. kvalitu?
V profile mas D700, na 24MPix/D600 su rohy uz pomerne makke a objektiv vie trocha trpet aj na 12 MPix mliecnymi duchmi, odraz jasnych ploch medzi snimacom a sustavou sosoviek. V tmavom klube, na koncerte sa to vsak neprejavuje, skor v exterieroch za jasneho dna. Prichodom D600 som 80-200/2.8ED predal a buduci mesiac idem do 70-200/4VR.
V ponuke ephoto d600 neni.. no jasne, ale ta f4 zacina na 1000e. A to som teraz kupil 24-70 2.8, co su moje najpouzivanejsie ohniska a prasatko je uz prazdne; ide mi skor o pomer cena vykon.
V ponuke ephoto d600 neni.. no jasne, ale ta f4 zacina na 1000e. A to som teraz kupil 24-70 2.8, co su moje najpouzivanejsie ohniska a prasatko je uz prazdne; ide mi skor o pomer cena vykon.
Na 24-70 sa namotam za tu cenu az ked bude II s VR a vylepsenych chodom zoom-u. Vcera som fotil event v DoubleTree, 24-85/3.5-4.5VR, autoISO lietalo do 6400, D600 nema problema. K tomu skvostne portrety s MF135/2.8E na ISO3200@F4. K tomu backup D300+18-105VR@ISO1600.
ja predavam tento jednoprstenec 80 200 od nikkoru za 310e na bazosi aj tuna na ephote a sice to je spickove sklo, nie rychle ale s peknou kresbou, neviem ho predat. A to som ho vystavil pred par mesiacmi a cenu som znizoval z 370e az na tuto prehnane nizku cenu. Co uz, chcem ist do niecoho rychlejsieho (HSM od sigmy)
ja predavam tento jednoprstenec 80 200 od nikkoru za 310e na bazosi aj tuna na ephote a sice to je spickove sklo, nie rychle ale s peknou kresbou, neviem ho predat. A to som ho vystavil pred par mesiacmi a cenu som znizoval z 370e az na tuto prehnane nizku cenu. Co uz, chcem ist do niecoho rychlejsieho (HSM od sigmy)
Dost zle strukturovany inzerat, na link z iPadu neviem kliknut. Na tom bazosi som to dohladal, je to lepsie, ale mohol si sa viac pohrat s foto (crop). Ja som predal rovnaky objektiv v nie lepsom stave behom mesiaca v decembri, za 600€. Kupujuci bol spokojny, ziskal k D90tke super sklo, mne posluzil dobre na DX a stal ma 550€ i ked s rizikom ebay nakupu z IT bez paypalu v tych casoch (2006).
no jasne ale tie skrabance a prach, to sa predava tazko...
Nema vplyv na obraz, preto je zbytocne to zdoraznovat. Staci udat ze velmi zachovaly, vzhlad umerny veku, dodas ze poctivy celokovovy Made in Japan a neklames.
no kupoval som ho taktiez cez ebay a vysiel ma s postovnym, s clom dokopy cca 370, nezvyknem na luoch zarabat a cenu som postupne z 370 za kolko som ho kupil znizil na spominanch 310. Co sa tyka kvality foto, fotene pri umelom osvetleni na byte po praci, nevlastnim externy blesk. Inak dakujem za rady, skusim ho nanovo nafotit, upravit inzerat a vyhodit ho nanovo, mozno aj za tych 400e... Dakujem.
V profile mas D700, na 24MPix/D600 su rohy uz pomerne makke a objektiv vie trocha trpet aj na 12 MPix mliecnymi duchmi, odraz jasnych ploch medzi snimacom a sustavou sosoviek. V tmavom klube, na koncerte sa to vsak neprejavuje, skor v exterieroch za jasneho dna. Prichodom D600 som 80-200/2.8ED predal a buduci mesiac idem do 70-200/4VR.
Dost zle strukturovany inzerat, na link z iPadu neviem kliknut. Na tom bazosi som to dohladal, je to lepsie, ale mohol si sa viac pohrat s foto (crop). Ja som predal rovnaky objektiv v nie lepsom stave behom mesiaca v decembri, za 600€. Kupujuci bol spokojny, ziskal k D90tke super sklo, mne posluzil dobre na DX a stal ma 550€ i ked s rizikom ebay nakupu z IT bez paypalu v tych casoch (2006).
Ake su vlastne hlavne rozdiely medzi jednoprstencom a dvojprstenom okrem zoomovania? Takze k D90tke odporucate aj ten jednoprstenec?
Nikon 80-200 2.8 ED
Takze k D90tke odporucate aj ten jednoprstenec?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa