ahojte, asi 4 mesiace dozadu som si kupil uplne novy objektiv Sigma fisheye 10mm. Nepozival som ho moc casto a teraz asi po mesiaci som isiel fotit a mam nasledujuci problem. Ked na objektive mam nastaveny rezim AF, tak vsetko je funguje ok, ale ked ho prepnem na manual M, tak vôbec neviem nic odfotit. Ked prepnem na Live view, tak zaostrovaci bod (myslim ten stvorcek) mi skace z uzkeho na sirsi a aj na displeji hore na fotaku (inak canon 7D) mi preblikava nonstop ONE SHOT (co by asi malo zmiznut uplne). Ked nasadim druhy klasicky objektiv co mam, tak je to vestko ok. Som totalny amater, cize sorry za neodborne pojmy, ale chcel by som vediet, ci sa pokazil objektiv (a mam to reklamovat), alebo som nieco len zle nastavil (comu neverim, lebo som nic neprestavoval).. Dakujem za kazdu dobru radu. m.
Sigma Fisheye 10mm F2.8
asi 4 mesiace dozadu som si kupil uplne novy objektiv Sigma fisheye 10mm. Nepozival som ho moc casto a teraz asi po mesiaci som isiel fotit a mam nasledujuci problem. Ked na objektive mam nastaveny rezim AF, tak vsetko je funguje ok, ale ked ho prepnem na manual M, tak vôbec neviem nic odfotit. Ked prepnem na Live view, tak zaostrovaci bod (myslim ten stvorcek) mi skace z uzkeho na sirsi a aj na displeji hore na fotaku (inak canon 7D) mi preblikava nonstop ONE SHOT (co by asi malo zmiznut uplne). Ked nasadim druhy klasicky objektiv co mam, tak je to vestko ok. Som totalny amater, cize sorry za neodborne pojmy, ale chcel by som vediet, ci sa pokazil objektiv (a mam to reklamovat), alebo som nieco len zle nastavil (comu neverim, lebo som nic neprestavoval).. Dakujem za kazdu dobru radu. m.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa