Ahojte...Nasiel som na nete ponuku : Tamron SP AF A16NII 17-50mm f/2.8 LD Di-II XR Nikon cena : 180 euro, pouzity. Chcel by som ho pouzivat na fotenie v domacom ateliery, kde svetelne podmienky nie su az tak profesionalne. Tak sa teda pytam ci ho niekto z Vas vlastni a ake mate s nim skusenosti. Dakujem
myslím, že ho tu má veľa ľudí... je to dobrý objektív po optickej stránke, iked na plnú dieru mäkký. Hlavná nevýhoda je v tom, že sa za pár rokov rozpadne...
myslím, že ho tu má veľa ľudí... je to dobrý objektív po optickej stránke, iked na plnú dieru mäkký. Hlavná nevýhoda je v tom, že sa za pár rokov rozpadne...
Mne sa tento objektív nijak nerozpadol ani po 5tich rokoch. Zaujímavé. Je to veľmi dobré a ostré sklo, za tú cenu samozrejme. No do štúdia sa nehodí, z vlastnej skúsenosti. Jedine, že priclonis na 6 a viac, ale to už nie je asi štúdiova politika
Mne sa tento objektív nijak nerozpadol ani po 5tich rokoch. Zaujímavé. Je to veľmi dobré a ostré sklo, za tú cenu samozrejme. No do štúdia sa nehodí, z vlastnej skúsenosti. Jedine, že priclonis na 6 a viac, ale to už nie je asi štúdiova politika
a zato mi davas minusku ? Kamaratovi odisiel AF motor asi po roku a pol. Bez problemov to vyreklamoval a dostal novy kus. Zakladatel temy sa pytal co sa moze pokazit, tak som uviedol priklad. To este neznamena ze sa to musi stat aj jemu..
môžem krátko odbočiť ? vám sa nezdá, že to na nás s tou reklamou tu skúšajú ako dnešná vláda s progresívnym zdaňovaním občanov ? včera hlasná trúba a dnes prázdna obrazovka
a zato mi davas minusku ? Kamaratovi odisiel AF motor asi po roku a pol. Bez problemov to vyreklamoval a dostal novy kus. Zakladatel temy sa pytal co sa moze pokazit, tak som uviedol priklad. To este neznamena ze sa to musi stat aj jemu..
Zásadne neminuskujem, takže skutočne netuším, odkiaľ si na to prišiel ani som túto celú tému nečítal.
Mate niekto taky?
Tamron SP AF A16NII 17-50mm f/2.8 LD Di-II XR Nikon
cena : 180 euro, pouzity.
Chcel by som ho pouzivat na fotenie v domacom ateliery, kde svetelne podmienky nie su az tak profesionalne.
Tak sa teda pytam ci ho niekto z Vas vlastni a ake mate s nim skusenosti.
Dakujem
Hlavná nevýhoda je v tom, že sa za pár rokov rozpadne...
Hlavná nevýhoda je v tom, že sa za pár rokov rozpadne...
Strč do úľa, zabúchaj!
Majte sa.
Kamaratovi odisiel AF motor asi po roku a pol. Bez problemov to vyreklamoval a dostal novy kus.
Zakladatel temy sa pytal co sa moze pokazit, tak som uviedol priklad. To este neznamena ze sa to musi stat aj jemu..
Kamaratovi odisiel AF motor asi po roku a pol. Bez problemov to vyreklamoval a dostal novy kus.
Zakladatel temy sa pytal co sa moze pokazit, tak som uviedol priklad. To este neznamena ze sa to musi stat aj jemu..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa