Ahojte mam možnosť kúpiť objektiv sigma 28-70 f2.8-4 pripadne sigma 28-105 Oba by stali 100€ myslite si ze to bude posun v pred oproti seťaku teraz mam nikkor 18-135mm ???prip. Ktorý by ste mi viac doporucili na (krajina portrét prip.sport)Za každú odpoved ďakujem
U SIgmy plati jedine. Vyskusat konkretny objektiv s konkretnym fotakom. Ostatne sa u nas na fore nedozvies. Pre dalsie informacie odporucam www.vesticazara.sk.
Podla mna si urcite nepolepsis. Zaciatok 28mm je skor vhodnejsi na FF ako na na DX, cize prides o siroke ohnisko. Po druhe prides o dlhy koniec (135mm), za tretie budes musiet stredat objektivy na dostiahnutie rovnakych ohnisk a za stvrte nepredpokladam, ze sigma bude opticky na tom lepsie ako nikkor. Preco ta to vlastne oslovilo? Koli cene?
Asi áno ta cena ma zaujala aj keď som si hneď pomyslel ze asi nebude niečo v poriadku keď dáva kus za 50€ ale na druhej strane prečo nevyskusat Rozmyslam nad pevnou 50-kou a našiel som toto tak som chcel radu
Karol ďakujem ešte otazocka existuje nejaký univerzálny postup na nejaku funkcnu skúšku ?
Urobit co najviac fotografii a pozriet, ake ma objektiv skreslenie, ostrost v rohoch, bokeh... Najlepsie je najeka architektura zo stativu, par portretov, nejake tie detaily.
Asi áno ta cena ma zaujala aj keď som si hneď pomyslel ze asi nebude niečo v poriadku keď dáva kus za 50€ ale na druhej strane prečo nevyskusat Rozmyslam nad pevnou 50-kou a našiel som toto tak som chcel radu
To bude jednozacne lepsia kupa, ktoru neolutujes a posunie ta dalej.
Sigma a D90
Preco ta to vlastne oslovilo? Koli cene?
Rozmyslam nad pevnou 50-kou a našiel som toto tak som chcel radu
Rozmyslam nad pevnou 50-kou a našiel som toto tak som chcel radu
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie