Nazdar pani, chcem sa spytat chcel by som predat tento moj objektiv, len teraz mam bobra v hlave co za to kupit? priznam sa, troska aj financie su problem, aj preto musim pustit prec... co by ste mi odporucili namiesto toho?
No, ak tie peniaze potrebuješ na niečo iné, tak potom namiesto tohto asi nič.. nie? Či koľko peňazí by si chcel nechať na kúpu niečoho iného? Ja by som kúpil Sigmu 35mm 1.4 DG HSM a ak dobre predáš, nejaká stovečka + Ti zostane
no asi mozno poviem velku sumu, ale prosim neukamenujte ma cca 780E? a druhy by som chcel tak do 400-500 a samozrejme aj menej, urcite pouzivany na novy to nebude...
no asi mozno poviem velku sumu, ale prosim neukamenujte ma cca 780E? a druhy by som chcel tak do 400-500 a samozrejme aj menej, urcite pouzivany na novy to nebude...
Ja by som ho za 800 nepredal. Neviem aky mas kus, udajne niektore nestoja za vela, moj je bez problemov a za cca 800 E zan neexistuje adekvatna nahrada. Alebo ?
Ked ta kvari financna kriza, a prioritu maju ine veci, tazko radit.
Lacnejšie a opticky v poriadku na APS-C, ale s menším rozsahom je už len C 17-40 v Tvojích možnostiach. Z druhej ruky by si ho zohnal tak, aby Ti aj zostalo to, čo potrebuješ. Ak je kríza hlbšia, tak potom Tamrona 17-50 f2.8 bez VC.
Nazdar pani, chcem sa spytat chcel by som predat tento moj objektiv, len teraz mam bobra v hlave co za to kupit? priznam sa, troska aj financie su problem, aj preto musim pustit prec... co by ste mi odporucili namiesto toho?
chcem si nieco kupit, ale neviem co.. tak kto to ma potom vediet? ty si žena?
Podľa fotografii v tvojej galérii si hlavne kúp nejaké knihy o fotografovaní a fotografickom videní, napríklad od Michaela Freemana. A ten objektív, čo plánuješ predať je úžasný. Vôbec si nenapísal, čo plánuješ fotiť, v galérii máš 1 foto, takže sa ti naozaj ťažko radí.
Podľa fotografii v tvojej galérii si hlavne kúp nejaké knihy o fotografovaní a fotografickom videní, napríklad od Michaela Freemana. A ten objektív, čo plánuješ predať je úžasný. Vôbec si nenapísal, čo plánuješ fotiť, v galérii máš 1 foto, takže sa ti naozaj ťažko radí.
fotim hlavne sam pre seba, a nemam cas ani fotky poriadne upravit a nie este sem hodit, ale to je moja chyba, to sa ospravedlnujem... ked je casu tak si rad precitam tieto fora, a potom sa to snazim aplikovat na fotkach... knizky mam, ked nieco neviem prestuduje to vnich alebo kuknem sem...
ako ja by som si tuto 24-70 velmo rad nechal, ale financie nepustia a vcelku som dobre cital aj o ten 17-40, a mozem ju podla mna aj za good price kupit niakych 350-400e podla dohody, alebo ak viete o niakej lepsej cene rad prijmem...
ako ja by som si tuto 24-70 velmo rad nechal, ale financie nepustia a vcelku som dobre cital aj o ten 17-40, a mozem ju podla mna aj za good price kupit niakych 350-400e podla dohody, alebo ak viete o niakej lepsej cene rad prijmem...
tak nejakych 350-400e alebo nijakych 350-400e ? niakych neexistuje.
Canon 24-70 2.8 L USM
Neviem aky mas kus, udajne niektore nestoja za vela, moj je bez problemov a za cca 800 E zan neexistuje adekvatna nahrada. Alebo ?
Ked ta kvari financna kriza, a prioritu maju ine veci, tazko radit.
Majte sa!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa