Na tamron 70-300 mm by som chcel na závit pre filter pomocou redukčného kružku spojiť telepredsadku z kompaktu ( T con 17 1.7x olympus).Aký na to máte názor?Telepredsadka ma hmotnosť cca 300g.Nepoškodil by som tým zoomovací mechanizmus objektívu?Čo to urobí s kvalitou fotky?
Ja niekedy zasnem. Kvalita pojde urcite dolu, na to sa nemusis pytat, ved priloz predsadku rukou red objektiv, sprav par fotiek a uvidis. Ale na 99% budes sklamany.
Áno pred objektív.Rukou som predsadku pridržal, tento objektiv má totiž kolega a nevidel som žiadny rozdiel bez a s predsadkou.
tak si bud slepy alebo extremne nenarocny....btw...asi mas crop a nie ff takze 300*1,6*1,7...nieco cez 800mm ohnisko...co chces s tym fotit ? vies ake casi bude spotrebovat na ostre fotky ? tu ti ani stabilizator nepomoze ! a preco myslis ze maju fotografi take tie velke a drahe skla ked by im mohla stacit predsadka z nejakeho kompaktu ?!
Fotiť chcem divú zver.Samozrejme ohnisko by bolo cca 800 mm takže jednoznačne stativ.Na kompaku sa mi ta predsadka osvedčila.Ohnisko som mal 734 mm.Myslite že s kvalitou fotky by som klesol pod kompakt?
akurat som testoval tento tamron s 2xTC sigma cize na 600mm s D700, stabilizacia sa mi zda tu ako celkom uzitocna vec, ostrit treba na manual ale vysledky su zatial prekvapivo dobre, treba to este overit vonku na vtakoch, potom nieco postnem
Tamron 70-300 mm IS
Na tamron 70-300 mm by som chcel na závit pre filter pomocou redukčného kružku spojiť telepredsadku z kompaktu ( T con 17 1.7x olympus).Aký na to máte názor?Telepredsadka ma hmotnosť cca 300g.Nepoškodil by som tým zoomovací mechanizmus objektívu?Čo to urobí s kvalitou fotky?
Ďakujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa