Zdravím, máte s týmto niekto skúsenosti? podla mojich skromných skúseností by som dostal cca 600mm a f8 a zrejme by som stratil AF, ako je to s kvalitou obrazu???ostrosťou??? a zachytil som ja niečo také, že keď sa prelepia nejaké kontakty, mal by isť aj AF. A ešte jendna otázočka.... pokial by to teda malo zmysel čo by ste odporúčali???kenko alebo canon alebo niečo iné??ďakujem za rady
pokial mas 5D, tak mozes pouzit stredovy ostriaci bod inac pouze MF Co som skusal 300/4 s 2xTC, tak ten obrazovy vystup stoji za dve veci. Ked som to priclonil na cca f/11, tak to uz zacinalo byt pouzitelne. Inac cele zle. BTW na co pre boha potrebujes take dlhe ohnisko?
Existuje jedna starsia verzia TC Kenko 1.5 SHQ. Tento nijako nezasahuje do informacie o clone prenasanej z objektivu do tela. Fotak teda dostane informaciu, ze pripojeny objektiv ma svetelnost F/5.6 a normalne pouziva AF. Opticky je na tom tento TC o nieco horsie v porovnani s Canonom 1.4 vo verzii III, ale viaceri fotografi wildlife ho velmi chvalili.
Fotil som s tou kombinaciou na 7d canon 400 f 5.6 a tc canin 1,4 mk ii vysledky co sa tykaju technickej kvality su na velmi dobrej urovni mam tak nafotene portrety rybarika a aj pri 100%zvacseni je degrafacia minimalna jedina nevyhoda je strata af
Canon 400mm 5.6 + TC1.4
Co som skusal 300/4 s 2xTC, tak ten obrazovy vystup stoji za dve veci. Ked som to priclonil na cca f/11, tak to uz zacinalo byt pouzitelne. Inac cele zle.
BTW na co pre boha potrebujes take dlhe ohnisko?
P.S. Aj ja zhanam tento TC
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa