Ahojte, niektorym sa to mozno bude zdat ako blba otazka, ale vo filtroch sa velmi nevyznam a preto sa radsej pytam. Myslite, ze je 50€ dobra cena za toto NDcko? https://www.talkive.sk/produkty/b-w-1000x-110-mrc-52-f-pro-gray-top-ponuka.62847.html Uvazujem totiz nad jeho kupou a zatial vsetky ND1000, co som nasla, boli okolo 65-70€ a vyssie. Rozmyslam ci je to ten isty ako tie drahsie za super cenu alebo daky iny, mozno menej kvalitny. Budem velmi vdacna za kazdu vecnu odpoved!
Podla mna pri B&W priplacas za znamu znacku, no je to normalna cena a kvalitny filter. Bol tu aj clanok o vffoto filtroch a ja som sem hodil clanok o filtroch Haida, ktore su cenovo omnoho dostupnejsie. Mne islo hlavne o cenu - som amater a nedal by som 50,- za filter, ktory som ani nevedel ci budem pouzivat casto, no a ohladne vysledkov na fotkach pochybujem, zeby som videl velke rozdiely u inych drahsich filtrov...
Podla mna pri B&W priplacas za znamu znacku, no je to normalna cena a kvalitny filter. Bol tu aj clanok o vffoto filtroch a ja som sem hodil clanok o filtroch Haida, ktore su cenovo omnoho dostupnejsie. Mne islo hlavne o cenu - som amater a nedal by som 50,- za filter, ktory som ani nevedel ci budem pouzivat casto, no a ohladne vysledkov na fotkach pochybujem, zeby som videl velke rozdiely u inych drahsich filtrov...
Možno si nečítal o problémoch filtrov, konkrétne poškriabanie-ošúchanie, aj akože kvalitných značiek. A taký filter,na ktorom nemôžem otrieť prach, či vyčistiť otlačok prsta, lebo sa poškriabe, tak taký filter môžem.....asi tak. Takže treba trochu pohľadať tu na ephote diskusie o filtroch, ušetríš si kopu peňazí a nervov.
Dobra cena za ND1000?
Myslite, ze je 50€ dobra cena za toto NDcko? https://www.talkive.sk/produkty/b-w-1000x-110-mrc-52-f-pro-gray-top-ponuka.62847.html
Uvazujem totiz nad jeho kupou a zatial vsetky ND1000, co som nasla, boli okolo 65-70€ a vyssie. Rozmyslam ci je to ten isty ako tie drahsie za super cenu alebo daky iny, mozno menej kvalitny.
Budem velmi vdacna za kazdu vecnu odpoved!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa