Zdravim, chcem sa opytat konkretnu otazku na ktoru som nenasiel odpoved v ziadnych z tem o filtroch na tomto fore.
Chcem kupit HOYA UV filter - nechcem investovat do PRO a HD. Zvazujem kupu HMC rady otazka: Zhorsi mi to kvalitu nahravaneho obrazu tym ze je to najnizsia verzia HOYA UV rady? (ako napriklad nejaka hama a pod).
Nezbadas rozdiel na fotografii(co sa tyka kvality), ci pouzijes filter HOYA najvyssej triedy, alebo najlacnejsi cinsky filter z ebay za 3$. Rozdiely sa zacnu prejavovat az pri zlozitejsich svetelnych podmienkach ako je protisvetlo. Cinske umocnuju vznik reflexii, kvalitne filtre sa snazia antireflexnymi vrstvami odlesky potlacit. Vzdy je to vsak dalsie sklo do cesty svetla...
HOYA HMC UV 72-77mm
Chcem kupit HOYA UV filter - nechcem investovat do PRO a HD. Zvazujem kupu HMC rady
otazka: Zhorsi mi to kvalitu nahravaneho obrazu tym ze je to najnizsia verzia HOYA UV rady? (ako napriklad nejaka hama a pod).
Dakujem
Ide mi len o to mat nejake to " sklo " pred objektivom ale samozrejme aby to neurobilo viac skody.
Ked sa da, ebayu sa vyhybam, niekedy som mal problem s clom, inokedy produkt nedorazil (ale vratili peniaze) a pod.
Rozdiely sa zacnu prejavovat az pri zlozitejsich svetelnych podmienkach ako je protisvetlo. Cinske umocnuju vznik reflexii, kvalitne filtre sa snazia antireflexnymi vrstvami odlesky potlacit. Vzdy je to vsak dalsie sklo do cesty svetla...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa