mam taky hlupi dotaz premyšlam nad objektívom Tamron AF200-400mm len neviem či ta ohnisková vzdialenost je udavana pre 35mm alebo pre formát DX
... a odkial maju v Tamrone vediet, na ake telo si tento objektiv ich zakaznik nasadi, ci FF alebo APS-C, alebo nebodaj cez adapter na Sony ... ? na mojom Olympuse by to bolo 400-800mm ekvivalent
... a odkial maju v Tamrone vediet, na ake telo si tento objektiv ich zakaznik nasadi, ci FF alebo APS-C, alebo nebodaj cez adapter na Sony ... ? na mojom Olympuse by to bolo 400-800mm ekvivalent
Aby bola odpoved jasna Ohniskove vzdialenosti sa udavaju vzdy na EQ 35, teda FF. Pri nasadeny na fotoaparat s inym cipom sa musi vzdialenost prepocitavat crop faktorom (podla toho, aky velky je cip)
Aby bola odpoved jasna Ohniskove vzdialenosti sa udavaju vzdy na EQ 35, teda FF. Pri nasadeny na fotoaparat s inym cipom sa musi vzdialenost prepocitavat crop faktorom (podla toho, aky velky je cip)
Sakra... to co som napisal "pri nasadeny" ?!? Musite mi verit, ze teraz som si dal pri klavesnici po hube/po prstoch...
Tamron AF200-400mm F/5.6 LD
na mojom Olympuse by to bolo 400-800mm ekvivalent
na mojom Olympuse by to bolo 400-800mm ekvivalent
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie