Zdravím chcel by som sa poradiť ohladom výberu teleobjektívu pre nikon D5200. Rozmýšľal som medzi nikkor 55-300 a tamron 70-300. Chcem hlavne aby mal dobrý pomer cena výkon a hlavne nechcem extra drahý
Zdravím chcel by som sa poradiť ohladom výberu teleobjektívu pre nikon D5200. Rozmýšľal som medzi nikkor 55-300 a tamron 70-300. Chcem hlavne aby mal dobrý pomer cena výkon a hlavne nechcem extra drahý
hlavne si nekupuj na tvoj APSC fotak nejake velke FF hebedo objektiv ja som si kupil pouzivany Tamron 70-300mm vc usd, raz som ho vytiahol von a po 2 tyzdnoch som ho predal, lebo sa mi taka velka opacha nechcela nosit, aj ked obrazovo bol slusny po pricloneni na F8, stabilizator ucinny aj cena primerana
otázka znie čo je pre teba extra drahé... u niekoho je drahé 500e u niekoho 5000e.... hoci nemám osobnú skúsenosť vela ludí si pochvaluje nový tamron 70-300 a tiež 70-200 vo vyššej cenovej kategórií nový tamron 150-600... ide tiež o to čo s tým chceš fotiť...moju rad ber skor z pohladu fotografie divých zvierat...
Nikon D5200 výber teleobjektívu
ja som si kupil pouzivany Tamron 70-300mm vc usd, raz som ho vytiahol von a po 2 tyzdnoch som ho predal, lebo sa mi taka velka opacha nechcela nosit, aj ked obrazovo bol slusny po pricloneni na F8, stabilizator ucinny aj cena primerana
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa