Ahojte. V najblizsej dobe nas caka radostna udalost a narodi sa nam babatko. Mame doma Canon EOS 60 D a dva objektivy Canon ef-s 18-55 0,25m/0,8 ft a Canon 50mm 0,45m/1,5ft este z cias, ked som sa fotografovaniu chcela zacat venovat ale nejak z toho vzislo. Zaujimalo by ma, ako mam fotit babatko? Bez blesku su tie fotky take o nicom a s bleskom mu ved vypalim za chvilu oci. Alebo neviem si predstavit, ze moj muz bude chciet na sale odfotit prvu foto mimina a odfoti ho s bleskom. Ako sa to riesi? Dakujem za odpovede Este som uvazovala nad kupou jedneho objektivu, lebo ten 18-55 foti nanic, ta 50tka sa do mensich priestorov nevojde a muz s tym nevie fotit. Takze nieco univerzalnejsie, s automatickym ostrenim, co m i spravi celkom peknu fotocku mi viete poradit? Dakujem.
Ahojte. V najblizsej dobe nas caka radostna udalost a narodi sa nam babatko. Mame doma Canon EOS 60 D a dva objektivy Canon ef-s 18-55 0,25m/0,8 ft a Canon 50mm 0,45m/1,5ft este z cias, ked som sa fotografovaniu chcela zacat venovat ale nejak z toho vzislo. Zaujimalo by ma, ako mam fotit babatko? Bez blesku su tie fotky take o nicom a s bleskom mu ved vypalim za chvilu oci. Alebo neviem si predstavit, ze moj muz bude chciet na sale odfotit prvu foto mimina a odfoti ho s bleskom. Ako sa to riesi? Dakujem za odpovede Este som uvazovala nad kupou jedneho objektivu, lebo ten 18-55 foti nanic, ta 50tka sa do mensich priestorov nevojde a muz s tym nevie fotit. Takze nieco univerzalnejsie, s automatickym ostrenim, co m i spravi celkom peknu fotocku mi viete poradit? Dakujem.
Ked pouzijem napr. v tej porodnici difuzer na vstavany blesk, tak to bude privelmi aj tak? A dakujem za linky
este som nerodil, tak nemam skusenost ... ale v takych chvilach asi zainteresovany clovek nebude moc premyslat o nastaveniach ... nejaky difuzer moze trocha pomoct ... alebo pozicat externy blesk a odrazat svetlo od stropu, ak nemaju nejake farebne steny a plafon
na tvojom mieste by som sa nebal kombinacie canon 60D + 50/1,8 alebo 1,4 a ako zalozne telo mobil treba si len nastavit fotak spravne a babatko ti tam vojde aj s tebou v pohode aj v malom priestore po stojacky sa fotit nebudete
Ja to vidim takto. Ty nebudes mat vobec cas, a ani myslienky na fotenie pri porode. A manzel pravdepodobne aj tak odpadne. Teraz nechcem byt zly, ale je to realita.
Ja som neodpadol a malicku som odfotil nad bleskom ani nerozmyslaj aj tak ta vyhodia s nim a co sa tyka fotky bude ti to uplne jedno ako vyzera kedze bude ta prva takze kludne tam nastav vyssie ISO a bude to OK predpokladam ze plagat na stenu z toho robit nebudete.
S bleskom ti fotit nedovolia, mam mesacnu skusenost A ide to aj bez blesku, aj s fotakom ako mas. Vobec to nemusis riesit a radsej si uzivajte pokojne chvilky
fotit sa da vsetkym, Ja som fotil cez den a bolo tam vela okien a dost svetla. Zobrat som si len jedno sko 35/1.8 DX. Detili ust a oci ako plakal, aje celeho tela. Dokonca ma aj snim sestricka cez LV odfotila. Takze take univerzalne ohnisko. Kludne moze byt aj makrac na detail, ale to si nechas na doma. Mam pekne fotky, no bolo to velmi prijemne. Tak sa clovek viac tesi ako foti
Fajn, ale postup? Predtým tu bolo takto nejako: Vložiť foto, teraz nič. Skúšam kadečo a nič.
do tohto okienka pisem text
a pod tymto okienkom je vlavo na oranzovo vysvietene tlacidlo 'Vyberte fotografie' na to kliknes, z hardisku vyberies max. 4 fotografie a vpravo je oranzove tlacidlo 'odoslat komentar' (co uz vies pouzivat) ... na to kliknes ... a je pridany komentar aj s prilozenymi fotkami
No a to je problém, mne tam nesvieti žiadne okienko iba vpravo odoslať komentár , takže nemám ako vybrať foto. Som z toho smutný. Skúsim cez admina, čo sa mi to deje. Vďaka za ochotu.
No a to je problém, mne tam nesvieti žiadne okienko iba vpravo odoslať komentár , takže nemám ako vybrať foto. Som z toho smutný. Skúsim cez admina, čo sa mi to deje. Vďaka za ochotu.
Nemas nahodou vypnute javascripty? Potom tam nemas vlavo tlacitko "Vybrat fotografie" ale pod "Odoslat komentar" tlacitko "Prehladavat". Vid prilozeny screenshot ...
No neviem, ja sa až tak v tomto nevyznám. Jednoducho to tu nemám. Možno je to tým, že mám ešte XP-čko a to mi už viac vecí blbne.Hodne mi aj spomalil PC, neberie mi ani videá a pod. Na budúci mesiac by som ho mal už vymeniť, potom to asi pôjde. Vďaka.
No neviem, ja sa až tak v tomto nevyznám. Jednoducho to tu nemám. Možno je to tým, že mám ešte XP-čko a to mi už viac vecí blbne.Hodne mi aj spomalil PC, neberie mi ani videá a pod. Na budúci mesiac by som ho mal už vymeniť, potom to asi pôjde. Vďaka.
Ale to "Prehladavat" tam mas, ci? Stlac ho a mozes vybrat fotku ktoru chces pripojit ...
Veď práve že nemám, je tam len "odoslať komentár". Kedysi som tam také niečo mal a aj používal, ale teraz nič. Preto sa pýtam. Vďaka, ale idem spať, niečo ma obchádza a žena to nie je. Asi priedušky, na tie som háklivý. Idem potiť (nie fotiť).
Ako a s cim fotit babatko?
Este som uvazovala nad kupou jedneho objektivu, lebo ten 18-55 foti nanic, ta 50tka sa do mensich priestorov nevojde a muz s tym nevie fotit. Takze nieco univerzalnejsie, s automatickym ostrenim, co m i spravi celkom peknu fotocku mi viete poradit? Dakujem.
Este som uvazovala nad kupou jedneho objektivu, lebo ten 18-55 foti nanic, ta 50tka sa do mensich priestorov nevojde a muz s tym nevie fotit. Takze nieco univerzalnejsie, s automatickym ostrenim, co m i spravi celkom peknu fotocku mi viete poradit? Dakujem.
pekne fotky sa daju spravit aj s tou vybavou, co mas ... treba si o tom nieco nastudovat, natrenovat a mat dobre svetlo
A dakujem za linky
A dakujem za linky
nejaky difuzer moze trocha pomoct ... alebo pozicat externy blesk a odrazat svetlo od stropu, ak nemaju nejake farebne steny a plafon
treba si len nastavit fotak spravne a babatko ti tam vojde aj s tebou v pohode aj v malom priestore
po stojacky sa fotit nebudete
Mam pekne fotky, no bolo to velmi prijemne. Tak sa clovek viac tesi ako foti
Koniec hlasenia dedinskeho rozhlasu.
Koniec hlasenia dedinskeho rozhlasu.
a pod tymto okienkom je vlavo na oranzovo vysvietene tlacidlo 'Vyberte fotografie'
na to kliknes, z hardisku vyberies max. 4 fotografie a vpravo je oranzove tlacidlo 'odoslat komentar' (co uz vies pouzivat) ... na to kliknes ... a je pridany komentar aj s prilozenymi fotkami
Skúsim cez admina, čo sa mi to deje.
Vďaka za ochotu.
Skúsim cez admina, čo sa mi to deje.
Vďaka za ochotu.
Vďaka.
Vďaka.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre