Máte, prosím, niekto skúsenosť s objektívom Samyang 10/2.8?
Recenzie sú vcelku veľmi pozitívne a cenovo je objektív dosť výhodný. Len by ma zaujímala praktická skúsenosť niektorého majiteľa tohto objektívu alebo profesionála. Ďakujem.
Mám, ho aj ja. Chcel som aj nejaku recenziu napísať ale nieje čas (teraz). Prakticky: manualny svetelný, kovový, pevný.....fajn sklo. Kresí pekne a aj tu je s ním par obrázkov: www.ephoto.sk/fotogaleria/hladaj-fotografiu/vsetky/strana-1/?q&lens_producer_id_1=17&camera_producer_id_1=0&camera=0&lens=1377&theme=0&period=0&direction=desc
Ak Nikon, tak jedine s AE (chip) a verzie UMC (novšia rada s vylepšenými antireflexnými vrstvami). Da sa relativne v krátkom čase nastavit optimálna expozicia aj v LiveView, len chvíľu to trvá. S AE potom človek už len rieši zaostrovanie a pri clone od cca 5,6 - 11 už ani to nemusí a plne sa venuje kompozícii
Širokouhlý objektív Samyang 10/2.8
Recenzie sú vcelku veľmi pozitívne a cenovo je objektív dosť výhodný. Len by ma zaujímala praktická skúsenosť niektorého majiteľa tohto objektívu alebo profesionála. Ďakujem.
Prakticky: manualny svetelný, kovový, pevný.....fajn sklo.
Kresí pekne a aj tu je s ním par obrázkov:
www.ephoto.sk/fotogaleria/hladaj-fotografiu/vsetky/strana-1/?q&lens_producer_id_1=17&camera_producer_id_1=0&camera=0&lens=1377&theme=0&period=0&direction=desc
Samyang sú skvelé sklá, ja zvažujem tiež kúpu Samyangu 12mm F2.0 pre CSC foťáčik
S AE potom človek už len rieši zaostrovanie a pri clone od cca 5,6 - 11 už ani to nemusí a plne sa venuje kompozícii
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa