Fórum » Objektívy a filtre

medzikruzok canon

fotoshot
2015-11-11 16:17:26+01
Zdravim, vie mi niekto povedat, na aku minimalnu zaostritelnu vzdialenost sa dostanem ak supnem medzikruzok Canon EF-12 pred Canon EF 70-200 F/2.8 ak samotny ma min. vzd. 1.2m? kedze nemam Full Frame myslim, ze ta 12stka mi staci, dufam, kedze 25ka stoji 2x tolko.
Dakujem za vysvetlenie

bear
- moderator
2015-11-11 16:56:52+01
Taketo informacie su zvycajne v prirucke k objektivu (to je ta knizka co vacsinou zostane v krabici), nechce sa mi to ist teraz hladat, ale 12mm medzikruzok Ti na teleobjektive velmi so zvacsenim nepomoze. Pri medzikruzkoch nemusis kupovat original Canon. Neobsahuju ziadnu elektroniku, je to len diera s prenosom kontaktov (treba kupit medzikruzky co maju kontakty). Celu sadu cinskych kruzkov kupis lacnejsie ako jeden original.
Napriklad toto:
http://www.prolaika.sk/e-shop/meike-medzikruzky-baj-canon-af/p-3462407.xhtml

fotoshot
2015-11-11 17:32:44+01
nejde mi o zvacsenie, skor sa priblizit, mam aj 17-55ku ale kedze teleobjektiv mam Lkovy, fotil by som detailiky radsej nim, kedze kresli ovela lepsie ale mozno je to somarina na teleobjektiv, ak ano daj vediet prosim. Nechystam sa venovat makru, ale par krat som uz lutoval, ze nemam ako fotit podobne zabery. Preto len medzikruzok a nie makrac. A pozeral som ten original, aj preto, ze ked budem mat set 3 cinanov, budem nosit vsetko so sebou, sa poznam (pre istotu) a myslim, ze jeden mi bude stacit.
zatial dik, idem checknut tu krabicu

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()