Fórum » Objektívy a filtre

Telezoom pre 7D

Johnnny
2016-03-18 21:16:13+01
Ahojte,

zaujimal by ma vas nazor na nejaky cenovo dostupny telezoom (idealne z bazaru). Obligatna volba je Canon 70-200 f4 L USM a musim sa priznat, ze ma ten objektiv laka, no na druhej strane by sa mi do rozpoctu vosla len nestabilizovana verzia a bojim sa, ze bez stabilizatora by som tak dlhe ohnisko asi neuzivil. Narazil som tiez na Tamron 70-300 SP a tak dalej USD ktory v recenziach vyzera dobre, ma vacsi rozsah a velmi ucinny stabilizator. Zrejme tam bude horsi vystup a portrety s tym asi tiez nenafotim, ale prave vdaka stabilizatoru sa mi zda rozumnejsi. Teoreticky sa mi pozdava aj Canon 55-250, ale ten ma plastovy bajonet a to mi trochu vadi. Co sa tyka urcenia, je to rozne, ale zaroven nic specialne. Obcas sa proste dostanem do situacie ked taky objektiv potrebujem. Tiez by som rad fotil vtaky, ale tu si nie som celkom isty, ci by nieco okrem 70-200 L stihalo ostrit. Vdaka za kazdu radu.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2016-03-18 21:33:37+01
Vsetko x-krat preberane. Zbytocne zalozena tema. Staci pouzit vyhladavanie a pokracovat v uz vytvorenych temach.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()