Zdravim ,mam dilemu aky kupit objektiv k canonu 7d mark ii doma mam tamron 17-50 ale ten mam nasadeny na 1100d.Budem fotit krajinky ale aj bezne veci ako je rodina.Rozmyslal som nad canon 10-18 f4,5-5,6 is stm,alebo 17-40 f4L alebo 24-105 f4 is usm. Dakujem.
Zdravim ,mam dilemu aky kupit objektiv k canonu 7d mark ii doma mam tamron 17-50 ale ten mam nasadeny na 1100d.Budem fotit krajinky ale aj bezne veci ako je rodina.Rozmyslal som nad canon 10-18 f4,5-5,6 is stm,alebo 17-40 f4L alebo 24-105 f4 is usm. Dakujem.
Zozmyslal si nad 3 uplne odlisnymi objektivmi? Mal by si si sam ujasnit, ake ohnisko chces pouzivat.
Ok.Zle som napisal na krajinky rozmyslam na canon 10-18 f4,5-5,6 is stm.Ale chcem kupit co bude stale nasadeny "univerzalny".A rozmyslam nad tymi dvoma alebo ked niekto poradi aj iny.
Ked mas 17-50, na co ti bude velmi podobny 17-40 alebo 24-105??? Co ti nejde z 1100d zosadit a prehodit na 7d, ci co? 10-18 znie ale dobre. Teda aspon rozsahom kvalitu nepoznam.
Objektivy pre APS-C fotaky Canon su tu 100x preberane. Staci pozriet starsie temy vo fore. ALe ako tu uz niekto napisal, najprv sa musis rozhodnut ake ohniska vlastne chces.
OK Nieco pozriem ale keby niekto mi chcel poradit kludne napiste. Ja viem ake ohniska chcem na krajinky nieco sirokouhle canon 10-18 alebo sigma 8-16.A potom ten standart dovolenkovy ten neviem aky , aby som nekupil nieco starsie a bude mi brzdit fotak.
Novy objektiv
Dakujem.
Dakujem.
10-18 znie ale dobre. Teda aspon rozsahom kvalitu nepoznam.
Preto chcem poradiť.
Preto chcem poradiť.
Ja viem ake ohniska chcem na krajinky nieco sirokouhle canon 10-18 alebo sigma 8-16.A potom ten standart dovolenkovy ten neviem aky , aby som nekupil nieco starsie a bude mi brzdit fotak.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa