Ahojte chcel by som sa opýtať na kombináciu Canon 750d a EF 70-200mm f/2.8L IS II USM alebo 100-400mm f/4,5-5,6L IS II USM.či by som dokázal využiť potenciál týchto objektívov respektíve by som bol limitovaný telom...chcel by som fotiť motošport,Ďakujem
Tak já mám Canon 80D a objektiv C 100-400 II a rozhodně ho využiji co to dá. 70-200 jsem měl jen 2,8 bez IS a také to byla paráda. Máš-li na ty skla peníze tak neváhej, budeš mít nádherné fotky.Ona 750D není špatná zrcadlovka a hlavní je sklo, tělo až v druhé řadě.
Tak já mám Canon 80D a objektiv C 100-400 II a rozhodně ho využiji co to dá. 70-200 jsem měl jen 2,8 bez IS a také to byla paráda. Máš-li na ty skla peníze tak neváhej, budeš mít nádherné fotky.Ona 750D není špatná zrcadlovka a hlavní je sklo, tělo až v druhé řadě.
ale tak Canon 80D je asi niekde inde ako 750d ale dakujem ti za info,tiez som si myslel ze sklo je dolezitejsie ako zrkadlo
Záleží na tom čo chcete fotiť. treba si uvedomiť že APS-C predlžuje ohniská. konkrétne by to vo vašom prípade bolo 112-320 resp. 160-640. Otázka znie či tých 160 by nebolo pridlhé podľa tých pár fotiek čo máte v albume. Ja sám mám Tamron 70-200 2.8 G2 na 80D a používam ho primárne na šport, tam sa to oplatí.
Sklo ostane desiatky rokov, telá budeš meniť častejšie. Takže choď do toho, kúp objektív a foť. Časom dosiahneš na limity tela a potom ho vymeníš. Tak to už chodí ak ťa bude fotenie motošportu baviť
Sklo ostane desiatky rokov, telá budeš meniť častejšie. Takže choď do toho, kúp objektív a foť. Časom dosiahneš na limity tela a potom ho vymeníš. Tak to už chodí ak ťa bude fotenie motošportu baviť
lebo s 18-55 velmi nepriblizim ked ludia sa mi postavia do cesty,a myslim si ze pri motorsporte potom mozu vzniknut pekne foto ked budem fotit aj z 50 m
Canon 750d + výber objektívu
Ja sám mám Tamron 70-200 2.8 G2 na 80D a používam ho primárne na šport, tam sa to oplatí.
fotim len zatial setakom
Takže choď do toho, kúp objektív a foť. Časom dosiahneš na limity tela a potom ho vymeníš. Tak to už chodí ak ťa bude fotenie motošportu baviť
Takže choď do toho, kúp objektív a foť. Časom dosiahneš na limity tela a potom ho vymeníš. Tak to už chodí ak ťa bude fotenie motošportu baviť
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa