No prave.Mam 550 d ale na ebay sa daju kupit za velmi nizku cenu.Su velmi lahke z rozumnym rozsahom tak som myslel ze by sa aj dali vyuzit ale ak nekreslia tak nie je o com.Skoda,Mohol by sa ozvat niekto kto ich skusil.
550D ma tak vsoke rozlisenie, ze ziadny objektiv za podobnu cenu na nom nebude dostatocne ostry (jedine Canon 50/1.8, ked sa pricloni na 4-5.6). Ak Ta ale ostrost pri 100% zvacseni velmi netrapi, tak vystacis aj s lacnejsimi objektivmi. Ja osobne odporucam kupovat radsej menej objektivov, ale to najlepsie co si mozes dovolit. Pri kazdom neskorsom upgrade stracas a dobry objektiv Ti vydrzi dlho. Radsej kupit 1 dobry objektiv za rok, ako 3-4 lacne sunky.
Mam 50/1,8 tamron 17-50 vc kupujem tokinu 11-16.Len som chcel nieco lahsie do ulic a napriklad teraz idem na Kanary tak nieco co mi nevadi ak sa tam dostane pisok alebo sa poskodi.No nic do horsich podmienok zoberiem panasonic.Dik za radu. Za tie peniaze radsej potom aquapac .Aj ked tam mam tiez dilemu ale to uz je na ine vlakno.
Canon EOS EF 28-70mm 3.5-4.5 II
To bol test na 8MP 350D, dopadol celkom dobre, ale na dnesnych fotakoch s vyssim rozlisenim uz asi novy setovy objektiv s IS dava lepsie vysledky.
Za tie peniaze radsej potom aquapac .Aj ked tam mam tiez dilemu ale to uz je na ine vlakno.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa