zdravím,chystám si kúpiť objektív EF 16-35 2,8f na EOS 550, neutrpí kvalita objektívu s týmto telom. Chystám sa fotiť vonku našu domovinu, ale aj interierové foto.
Pozri obrazok, zavri oci, prstom ukaz niekam na obrazok a na ktory objektiv budes ukazovat ten kup. Ak uz taky nahodou mas tak chod o jeden objektiv dolava, dva rady nizsie a 4 doprava.
Má Canon túto metódu výberu objektívov patentovanú? Alebo sa dá použiť aj pre inú značku? Vidí sa mi to ako veľmi neobvyklá a kreatívna metóda, tak by som ju chcel použiť. Neporuším tým niečo? A ešte, ak ukážem na objektív v spodnom rade, ako prejdem o dva rady nižšie? To pokračujem odratúvaním hore, alebo mám možnosť novej voľby? Lebo na tie horné objektívy sa dostať nebude také ľahké.
Má Canon túto metódu výberu objektívov patentovanú? Alebo sa dá použiť aj pre inú značku? Vidí sa mi to ako veľmi neobvyklá a kreatívna metóda, tak by som ju chcel použiť. Neporuším tým niečo? A ešte, ak ukážem na objektív v spodnom rade, ako prejdem o dva rady nižšie? To pokračujem odratúvaním hore, alebo mám možnosť novej voľby? Lebo na tie horné objektívy sa dostať nebude také ľahké.
no to s tymi radmi som chcel upresnit hned, aby nedoslo k nezrovnalostiam, ale pochopil si spravne, normalne pokracujes hornymi riadkami. Dalsia vec na ktoru som zabudol je, ze ak ukazes mimo obrazku tak pokus opakujes. Ak tak ale spravis 3krat zasebou, musis si kupit ultrazoom. Inac to je aplikovatelne aj na ine znacky, ale s mensimi upravami, tie detaily sa daju najst na strankach vyrobcov niekde len sa mi teraz nechce hladat...
no to s tymi radmi som chcel upresnit hned, aby nedoslo k nezrovnalostiam, ale pochopil si spravne, normalne pokracujes hornymi riadkami. Dalsia vec na ktoru som zabudol je, ze ak ukazes mimo obrazku tak pokus opakujes. Ak tak ale spravis 3krat zasebou, musis si kupit ultrazoom. Inac to je aplikovatelne aj na ine znacky, ale s mensimi upravami, tie detaily sa daju najst na strankach vyrobcov niekde len sa mi teraz nechce hladat...
Aha, tak díky moc. Si ma ukľudnil. Len si musím dať troška pozor, aby som teda 3x za sebou neminul. Kto by sa potom s tým ultrazoomom po svete ťahal.
kombinácie
toho inteligenta si dostal pod stromček? :o))
toho inteligenta si dostal pod stromček? :o))
ešte ma tri dni budú aj tak ma nedostanúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
čo ti nalejem?
ešte ma tri dni budú aj tak ma nedostanúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
čo ti nalejem?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie