Ako univerzal sa mi celkom pozdava Tamron 18-250/3.5-6.3, alebo Tamron 28-200/3.8-5.6..... ci je lepsia Sigma, Minolta ??? uz mam toho vazne plnu hlavu. Ucel toho ultrazoomu je univerzalnost ( cestovanie, pamiatky, vylety...) Prosim poradte ak mate skusenosti. Dakujem
Ako univerzal sa mi celkom pozdava Tamron 18-250/3.5-6.3, alebo Tamron 28-200/3.8-5.6..... ci je lepsia Sigma, Minolta ??? uz mam toho vazne plnu hlavu. Ucel toho ultrazoomu je univerzalnost ( cestovanie, pamiatky, vylety...) Prosim poradte ak mate skusenosti. Dakujem
Minolta je lepsia. mal som niekolko postarsich Minolta objektivov doslova za par eur, a ziadny ff/bf, perfektny kontrast, paradne farby... pokial by som mal vahat medzi starsou Minoltou a lacnou Sigmou, ci Tamronom, nie je o com, vitaz je jasny
velky rozsah zoomu nie je vzdy uzitocny, hoci medzi ludmi prevlada nepisane pravidlo, cim vacsi zoom, tym vacsia univerzalnost...
vhodny objektiv pre SONY
Inak prvé čo ma napadlo tak to bola Minolta AF 28-135 F4-F4.5, ale pravda to je niečo iné.
Ucel toho ultrazoomu je univerzalnost ( cestovanie, pamiatky, vylety...) Prosim poradte ak mate skusenosti. Dakujem
Ucel toho ultrazoomu je univerzalnost ( cestovanie, pamiatky, vylety...) Prosim poradte ak mate skusenosti. Dakujem
velky rozsah zoomu nie je vzdy uzitocny, hoci medzi ludmi prevlada nepisane pravidlo, cim vacsi zoom, tym vacsia univerzalnost...
CZ 16-80 je vynikajuci objektiv, sam ho pouzivam.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa