mas skusenost s tymto ebayom? je mozne, ze tam kupim ten adapter za 20 dolarov a za dopravu z ciny zaplatim 3,5 dolara? to sa mi zda neuveritelne... to bude nejake osieranie...
tu je ten zoznam: NIKKOR 2,8 24mm NIKKOR-S 2,8 35mm NIKKOR 3,5 43-86mm NIKKOR-S 1,4 50mm NIKKOR-Q 3,5 135mm
OLYMPUS OM 2,8 24mm
BIOMETAR 2,8 80mm - 2x FLEKTOGON 2,8 65mm
...a dedicske konanie je ukoncene ? Mna by zaujimal ten flektogon 2,8 65mm. Ak by si ho chcel predavat (za podmienky ze mas na to pravo), napis SS. Dik.
Prosim ma niekto slovensky alebo cesky manual na objektiv Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM blesk Canon EX 2 vobec to neviem zohnat googlila som asi vsade;-( dakujem vsetkym za kazdy jeden link,alebo ak by bol niekto ochotny mi poslat mailikom budem nesmierne vdacna
Prosim ma niekto slovensky alebo cesky manual na objektiv Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM blesk Canon EX 2 vobec to neviem zohnat googlila som asi vsade;-( dakujem vsetkym za kazdy jeden link,alebo ak by bol niekto ochotny mi poslat mailikom budem nesmierne vdacna
Blesk Canon EX 2 neexistuje. Pred tým EX 2 je číslo a to je dosť dôležité. Manuál na objektív mi príde zvláštny - sú tam 3 prepínače, jeden otočný prstenec, jeden ukazovateľ a to je všetko. Princíp ich fungovania je na 99% vždy rovnaký. Čo ti na jeho fungovaní nie je známe?
Manual k tomu objektívu Ti viac nepovie ,ako to , že ho máš nasadiť a na čo slúži ten prepínać...mal som ho v ruke velmi dávno, no mám dojem že sa tam dá prepnúť od pol metra do nekonečna a potom je tam nejaký rozsah pre makro...rozmedzie v centimetroch...myslím že ti to tu majitelia tohoto objektívu ozrejmia dvoma vetami.....
No a EX 2....je to komplet automat...zapneš alebo vypneš....bude spolupracovať s telom podla toho ako budeš mať nastavené expozičné parametre....najlepšie Automatika.... Blesk sa dá ovládať v menu fotoaparátu....zrejme si začiatočník, tak som Ti asi moc neporadil...
Kam chceš ten manuál poslať. Predpokladám že pišeš o Speedlite 580EX II. Ak ti to patačí po česky môžem ti to poslať
Prepač ale čo riešiš , ten koho sa to týka mlčí , a Ty za neho vyvodzuješ nejakú umeru, Jednoduho som jej napísal že ak chce česky navod na C 580EXII nech da adresu. toť všetko
Prepač ale čo riešiš , ten koho sa to týka mlčí , a Ty za neho vyvodzuješ nejakú umeru, Jednoduho som jej napísal že ak chce česky navod na C 580EXII nech da adresu. toť všetko
Ja za nikoho nevyvodzujem žiadnu úmeru. Je to len tvoje domýšľanie. Čítaj, čo píšem. Naopak ty si na základe záujmu o manuál k objektívu v Top kvalite usúdil, že chce automaticky manuál na 580EXII, keďže k lepšiemu objektívu si človek kúpi aj lepší blesk. Tak kto vyvodil za koho, hm?
Manual k tomu objektívu Ti viac nepovie ,ako to , že ho máš nasadiť a na čo slúži ten prepínać...mal som ho v ruke velmi dávno, no mám dojem že sa tam dá prepnúť od pol metra do nekonečna a potom je tam nejaký rozsah pre makro...rozmedzie v centimetroch...myslím že ti to tu majitelia tohoto objektívu ozrejmia dvoma vetami.....
No a EX 2....je to komplet automat...zapneš alebo vypneš....bude spolupracovať s telom podla toho ako budeš mať nastavené expozičné parametre....najlepšie Automatika.... Blesk sa dá ovládať v menu fotoaparátu....zrejme si začiatočník, tak som Ti asi moc neporadil...
...som veru zaciatocnicka...ak mozem byt smela kde sa to da nastavit vo fotaku? mam canon eos 500D...
Objektivy Nikkor + CANON EOS?
mam doma sadu objektivov Nikkor, ktore boli pouzivane s Nikon FM2. Je mozne nejakym sposobom pouzit tieto objektivy s fotoaparatom CANON EOS 1000D?
Martin
NIKKOR 2,8 24mm
NIKKOR-S 2,8 35mm
NIKKOR 3,5 43-86mm
NIKKOR-S 1,4 50mm
NIKKOR-Q 3,5 135mm
OLYMPUS OM 2,8 24mm
BIOMETAR 2,8 80mm - 2x
FLEKTOGON 2,8 65mm
NIKKOR 2,8 24mm
NIKKOR-S 2,8 35mm
NIKKOR 3,5 43-86mm
NIKKOR-S 1,4 50mm
NIKKOR-Q 3,5 135mm
OLYMPUS OM 2,8 24mm
BIOMETAR 2,8 80mm - 2x
FLEKTOGON 2,8 65mm
Mna by zaujimal ten flektogon 2,8 65mm. Ak by si ho chcel predavat (za podmienky ze mas na to pravo), napis SS. Dik.
http://cgi.ebay.co.uk/AF-Confirm-Nikon-Lens-Canon-EOS-Camera-Adapter-/330523528534?pt=UK_Photography_CameraLenses_Lens_caps_hoods_adaptors_ET&hash=item4cf4bccd56
Od týchto ti to príde a nemusíš sa ničoho báť.
http://cgi.ebay.co.uk/AF-Confirm-Nikon-Lens-Canon-EOS-Camera-Adapter-/330523528534?pt=UK_Photography_CameraLenses_Lens_caps_hoods_adaptors_ET&hash=item4cf4bccd56
Od týchto ti to príde a nemusíš sa ničoho báť.
objektiv Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
blesk Canon EX 2
vobec to neviem zohnat
blesk Canon EX 2
vobec to neviem zohnat
Manuál na objektív mi príde zvláštny - sú tam 3 prepínače, jeden otočný prstenec, jeden ukazovateľ a to je všetko. Princíp ich fungovania je na 99% vždy rovnaký. Čo ti na jeho fungovaní nie je známe?
blesk Canon EX 2
vobec to neviem zohnat
No a EX 2....je to komplet automat...zapneš alebo vypneš....bude spolupracovať s telom podla toho ako budeš mať nastavené expozičné parametre....najlepšie Automatika....
Blesk sa dá ovládať v menu fotoaparátu....zrejme si začiatočník, tak som Ti asi moc neporadil...
blesk Canon EX 2
vobec to neviem zohnat
Naopak ty si na základe záujmu o manuál k objektívu v Top kvalite usúdil, že chce automaticky manuál na 580EXII, keďže k lepšiemu objektívu si človek kúpi aj lepší blesk. Tak kto vyvodil za koho, hm?
No a EX 2....je to komplet automat...zapneš alebo vypneš....bude spolupracovať s telom podla toho ako budeš mať nastavené expozičné parametre....najlepšie Automatika....
Blesk sa dá ovládať v menu fotoaparátu....zrejme si začiatočník, tak som Ti asi moc neporadil...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa