Tak po dlhom case zasa nejaka sprava o tomto skle http://www.canonrumors.com/2012/07/canon-at-the-london-summer-olympics/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+canonrumors%2Frss+%28Canon+Rumors%29&utm_content=FaceBook
Nepamatam kde ale niekde som sa docital ze to bude okolo 7000 euro sa pohybovat
Tolko stoji Nikon. Posledna generacia Canon objektivov je lahsia a drahsia oproti ekvivalentnym Nikon sklam. Vstavany extender, ktory je v prasnych podmienkach obrovska vyhoda si Canon necha tiez poriadne prilatit.
Tolko stoji Nikon. Posledna generacia Canon objektivov je lahsia a drahsia oproti ekvivalentnym Nikon sklam. Vstavany extender, ktory je v prasnych podmienkach obrovska vyhoda si Canon necha tiez poriadne prilatit.
Tak to je hodne vela ale na rumorse som sa docital ze na photokinu pripravuju novu 100-400L to bude pre slovakov dostupnejsie sklo.
Kaslat na novinky zakaznik nam to nepreplati aby sme kazdu novinku mali pribalenu v brasni a ani nam to radost neprinesie radsej minut prachy na dovolenku nech oko potesia radsej zazitky ako pocitanie rozlisovacich ciar na fotografii.
Ceny objektivov su pomerne stabilne, ale v japonskych Yenoch. To EUR a USD idu vdaka bankam a politikom dole vodou a preto cena z nasho pohladu stupa.
Ja skor ze moznoze ma konkurencia medzery v ponuke ale na druhej strane sa clovek rychlejsie rozhodne.....zoberme si priemerneho zaujemcu, ktory sa ma rozhodnut medzi povedzme 200/2.8, 400/5.6, 70-200/2.8, 70-300L a potom 100-400L: kazdy z nich je niecom specificky ale pritom je to velmi tazke a na to aby sme ich mesiac skusali nema nik....
hmm takze radsej nech mi bracho dovezie objektiv z japonska?
hm,ale ked mu to ty vyplatis v USD,alebo EUR ,tak je to jedno..stale musis zaplatiti adekvatnu ciastku,lacnejsi bude iba pokial tam je lepsia cena zan..
Canon 200-400/f4 L USL
vyzera ze to je celkom dobre sklicko
uz len zacat hadzat mince do prastiatka
kazdy z nich je niecom specificky ale pritom je to velmi tazke a na to aby sme ich mesiac skusali nema nik....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa