Ahojte, rad by som sa opytal znalych veci ci vedia o nejakom probleme. Mam D90 a mam moznost celkom vyhodnej kupy N80-200AF-S. Niekde som vsak cital ze uvedena kombinacia ma niekedy problem s ostrenim. Len neviem ci je to "systemova" chyba ci chyba obsluhy. Ma s tym niekto osobne + - skusenosti? dakujem
Mam tuto kombinaciu vyskusanu na D70,D80,D90,D300 a D700, ziaden problem. Jedine co sa stava, odchadza ta prva generacia swm motorcekov v tomto objektive, ale nie je to pravidlo, zalezi od predchadzajuceho majitela, potom jedine servis, menia to za novodobe swm a tam uz vsetko ide ok, niekedy je lepsie kupit taky co uz mal menene, a mas po starostiach. Ked je to seriozny predavajuci, rad ti povie ci menil ci nie.
OK vdaka..som kludnejsi... tiez sa mi to nezdalo ale predsa...aj ked je to vyhodna kupa je to dost penazi... odhadom nevies co stoji taka vymena SWM? dakujem
Nikon D90 + 80-200 AF-S - problem s ostrenim???
rad by som sa opytal znalych veci ci vedia o nejakom probleme. Mam D90 a mam moznost celkom vyhodnej kupy N80-200AF-S. Niekde som vsak cital ze uvedena kombinacia ma niekedy problem s ostrenim. Len neviem ci je to "systemova" chyba ci chyba obsluhy. Ma s tym niekto osobne + - skusenosti? dakujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa