Ahojte. Chcela by som vas poprosit ci by ste mi mohli poradit ktory objektiv je podla vas kvalitnejsi hlavne okolo ostrostri a obrazovej kvality celkovo. tokina 11-16mm alebo tokina 12-24 mm. Hladala som aj na nete dake porovanania ale nic uspokojive som nenasla a tu mi vzdy dobre poradite Vdaka
Ahoj, ja mám Tokinu 11-16 mm, predávam ju len tak medzi rečou a čo sa týka Tvojej otázky, tak s tým druhým sklom som nemal skúsenosti, ale čo sa týka tej 11-16mm, tak je to dosť kvalitné sklo, bol som prekvapený, že aj vcelku rýchlo ostrí pri AF. A čo sa týka kresby, tak tá je super aj na 2.8 a úplný top je to od 3+... Na krajinky je superné a tak isto ma veľmi milo prekvapilo aj v interiéry a v akcií.
A tak v skratke, na Tokinu a to, že je to širokáč je to veľmi dobré sklo, čo sa týka ostrosti a tak isto aj obrazovej kvality.
Ahoj, ja mám Tokinu 11-16 mm, predávam ju len tak medzi rečou a čo sa týka Tvojej otázky, tak s tým druhým sklom som nemal skúsenosti, ale čo sa týka tej 11-16mm, tak je to dosť kvalitné sklo, bol som prekvapený, že aj vcelku rýchlo ostrí pri AF. A čo sa týka kresby, tak tá je super aj na 2.8 a úplný top je to od 3+... Na krajinky je superné a tak isto ma veľmi milo prekvapilo aj v interiéry a v akcií.
A tak v skratke, na Tokinu a to, že je to širokáč je to veľmi dobré sklo, čo sa týka ostrosti a tak isto aj obrazovej kvality.
dodazajuci vo vlakne vlastni D3100 tam ostrenie nepojde, pokial nepredavas novu verziu ... ale posli mi cenu do sukromnej spravy mal by som zaujem, Vdaka.
Sirokouhly objektiv
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa