Zdravím, na leto by som si rád zaobstaral teleobjektív. Chcel by som s ním fotiť zver, ako sú srnky, jelene.. vtáky a podobne Mám Nikon D90 a chcel by som radu, či sa dá vlastne kúpiť nejaký kvalitný teleobjektív pre Nikon D90 v sume cca 700-750 € .
Zdravím, na leto by som si rád zaobstaral teleobjektív. Chcel by som s ním fotiť zver, ako sú srnky, jelene.. vtáky a podobne Mám Nikon D90 a chcel by som radu, či sa dá vlastne kúpiť nejaký kvalitný teleobjektív pre Nikon D90 v sume cca 700-750 € .
Ďakujem za odpoveď.
Za tieto peniaze 70-300VR ale ten nie je prilis na "srnky a jelene". Svetlejsie (2.8) a dlhsie (400mm +) skla su asi ale mimo Tvoj budget.
Ďakujem za odpoveď.
tato otazka je tu snat riesena 20 krat. ako blizko sa vies ku zvery dostat. ja nato pouzivam sigmu 70-200
No v tomto rozpocte asi bude problem, jedine treti vyrobca a asi iba bazar, napr. sigma 50-500, z pevnych skiel je paradne sklo Nikon 300/4, ale v tej cene treba poriadne hladat. Pod 300 asi velmi nie...
Ďakujem za odpoveď.
ta 70-300 je fajn, sigmu/tamron by som nebral na tvojom mieste, prihod 250e a pohladaj nikor 80-200/2.8 ci uz AF-D, alebo AF-S..
cim sa odlisuje teleobjektiv na d90 do tele na nikon d5100...nikon d7000 a neviem na ktore vsetky nikony este......riesisa to tu denne aspon 2x....ludska lenivost nepozna hranice...nieco si sam najst...nastudovat...pozistovat a ked aj potom som v koncoch tak zalozim temu....ale nebudem len za svinu....co tak nejaka sigma ci tamron 70-200 f/2,8 a k tomu nejaky tc...za prve mas vyborne sklo 2,8 za druhe ked potrebujes tak si z toho spravis 300...pripadne 400...zalezi ako tc das....
cim sa odlisuje teleobjektiv na d90 do tele na nikon d5100...nikon d7000 a neviem na ktore vsetky nikony este......riesisa to tu denne aspon 2x....ludska lenivost nepozna hranice...nieco si sam najst...nastudovat...pozistovat a ked aj potom som v koncoch tak zalozim temu....ale nebudem len za svinu....co tak nejaka sigma ci tamron 70-200 f/2,8 a k tomu nejaky tc...za prve mas vyborne sklo 2,8 za druhe ked potrebujes tak si z toho spravis 300...pripadne 400...zalezi ako tc das....
musím suhlasit, a dodam, že napr. tamron, 70-200 2.8 je podla mna tzv. čakacie sklo, teda vyčihaas kadial zver chodi, zamaskuješ sa a čakas, na nejake fotky, že aha srnka, cvak je to kratke
to so sigmou/tamronom som myslel na skla 70-200/2.8 ze lepsi od nich je podla mna ten nikor 80-200/2.8.. co sa tyka 70-300 ak mas rozpocet 750e nevidim problem ist do toho nikoru 70-300 ak by si ale nasiel tych+250e tak by bol lepsi 80-200/2.8 zalezi na tebe ci si zvolis vacsi rozsah alebo svetelnost. ja som zastanca toho ze na nikon iba nikor skla...
Teleobjektív pre Nikon D90
Ďakujem za odpoveď.
Ďakujem za odpoveď.
Ďakujem za odpoveď.
www.ephoto.sk/fotogaleria/hladaj-fotografiu/vsetky/?camera_producer_id_1=&lens_producer_id_1=10&lens=424&theme=36&period=0
www.ephoto.sk/fotogaleria/hladaj-fotografiu/vsetky/?lens_producer_id_1=10&lens=424&theme=36
Ďakujem za odpoveď.
http://www.grafika.cz/sluzby/single.php?uid=128376&server=grafika
www.ephoto.sk/bazar/predam/objektivy/bratislavsky-kraj/15762/af-nikkor-80-200mm1-2-8-ed-aj-telekonvertorom-2x/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa