na toto bolo treba zakladat vlakno ? na to si si nedokazal odpovedat sam spolu s internetom ? bieda kam tento svet speje...odpoved ao bude !!!!!!!!
ano podme sa pokakat ty "Pán Všetko videl Všetko zažil" za to ze niekto zacina s foteni a myslel si ze to nebude pasovat...prepac ze nie som "Pán všetko viem"....a na nete som to nenasiel
ano podme sa pokakat ty "Pán Všetko videl Všetko zažil" za to ze niekto zacina s foteni a myslel si ze to nebude pasovat...prepac ze nie som "Pán všetko viem"....a na nete som to nenasiel
kolega tu podomnou ti to pekne napisal....zabralo by ti to asi 5 minut googlenia...a mal by si odpoved...a zistil by si ze nikon pouziva jeden a ten isty bajonet uz 40 ci kolko rokov...to znamena ze aj 40-rocny nikon objektiv napasujes na d90...a nevidel a ani nezazil som vsetko....ale prv pohni tym co ti asi hrka v hlave predtym nez zalozis zbytocne vlakno...
kolega tu podomnou ti to pekne napisal....zabralo by ti to asi 5 minut googlenia...a mal by si odpoved...a zistil by si ze nikon pouziva jeden a ten isty bajonet uz 40 ci kolko rokov...to znamena ze aj 40-rocny nikon objektiv napasujes na d90...a nevidel a ani nezazil som vsetko....ale prv pohni tym co ti asi hrka v hlave predtym nez zalozis zbytocne vlakno...
Bajonet F bol zavedeny v roku 1959. Na D90 bude fungovat vsetko okrem "pre / non AI" objektivov.
Uvedom si, čo píšeš...ľudia Ti tu radia a ešte tu urážaj, len škoda, že človek s takým prístupom a inteligenciou ako máš ty neurazí azda nikoho, ani tie kozy na tvojej fotke...PS: sú neostré a nemá to šmrnc...
Uvedom si, čo píšeš...ľudia Ti tu radia a ešte tu urážaj, len škoda, že človek s takým prístupom a inteligenciou ako máš ty neurazí azda nikoho, ani tie kozy na tvojej fotke...PS: sú neostré a nemá to šmrnc...
ved ano ale da sa aj inym pristupom napisat ze sem nemam davat zbytocne prispevky a nie hned hukat...
Mas nikon. Tak si otvoris stranku nikon sk a je tam tabulka kompatibility objektivov zo vsetkymi fotoaparatmi nikon. Ziaden problem.Bez zbytocnych podrazdenych reakcii.
a este raz zareagujem na zakladatela vlakna....to ze si s fotenim este len zacal..to ze si novy na fore...tak to nie je dovod na to aby si nepouzival rozum...ked ti tu niekto poradi ze nie nebude pasovat....budes verit jemu alebo stranke vyrobcu...pripadne manualu ? a vyhovorka ze nemas slovensky opet neobstoji.....dokazu ti poslat z nikonu cesky alebo slovensky manual....je to len o chceni sa vzdeleva...sam si nieco najst...zistit....a niekam sa posunut....bohuzial si si zvolil zlu cestu....na tejto sa nic nenaucis ked pre kazdu kravinu budes vlakna zakladat
Ja som si vzdy myslel, ze za opytanie nebiju, a hlad ho, tu sa aj lyncuje
Klidek lidi, kto nevie, spyta sa. A koho jednoducha otazka uraza, nech si to ide vyventilovat inde. Aj tak by ma ale zaujimalo, co za uzasnu univerzitu to postavili na Mesiaci, ze nam z neba padaju ludia, ktori odjakziva vsetko vedeli a nic sa nemuseli ucit.
Objektiv z 3100vky na D90tku
www.ephoto.sk/fototechnika/recenzie/fotoaparaty/nikon-d90/
potom si pre istotu pozrieť v Ephotoshope špecifikáciu Nikonu 55-300 a človek zistí, že je to AF-S
shop.ephoto.sk/nikon-af-s-55-300-mm-f-4-5-5-6g-dx-ed-vr-ii.html
a následne Svet skratiek ------
www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/vyber-fotoaparatu/svet-skratiek/
Klidek lidi, kto nevie, spyta sa. A koho jednoducha otazka uraza, nech si to ide vyventilovat inde. Aj tak by ma ale zaujimalo, co za uzasnu univerzitu to postavili na Mesiaci, ze nam z neba padaju ludia, ktori odjakziva vsetko vedeli a nic sa nemuseli ucit.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa