Čavte ludia chcel by som sa spítať ktorý tip Výrobcu Objektívu je Lepši ktorý by ste asi brali skor?... zatial som počul len zlé veci o Sigme že je pomalá ale o Tamrone ešte nič.. Keďže Objektívi od Nikonu su dráhe ktorú značku z týchto by ste brali 100%-tne...
no ad jedna by som sa naucil gramatiku. Ale o tom potom kebyze si precitas forum skor ako nieco zalozis, tak zistis. Niektore modely ma sigma uzastne a niektore su pouzitelne asi ako tazitko na papier. Ked uz tak tamron je pomaly. Ale tiez ma niektore modely velmi dobre a niektore by som nebral ani ako to tazitko na papier
No napríklad chcel by som Tamron 70-300mm f4 Di LD Macro v obchode mi povedali že tento tip sa často kupuje neverím barz obchodníkom niekedy môžu povedať opak,... ale kveci či aj Sigma má niečo také a ktoré by bolo idealnejšie vybrať a kúpiť..Tamron alebo Sigmu...
V tom prípade je takmer jedno ktorý kúpiš, lebo všetky sú vhodné ako ťažítka na stôl... Je medzi nimi asi taký rozdiel ako medzi rožkami z Tesca a Kauflandu
no ad jedna by som sa naucil gramatiku. Ale o tom potom kebyze si precitas forum skor ako nieco zalozis, tak zistis. Niektore modely ma sigma uzastne a niektore su pouzitelne asi ako tazitko na papier. Ked uz tak tamron je pomaly. Ale tiez ma niektore modely velmi dobre a niektore by som nebral ani ako to tazitko na papier
Ked uz upozornujes na gramatiku (ktoru ma mimochodom Dawid otrasnu) --> Odporucam http://www.slex.sk/
Slovicka ako "uzastne", "nadstavit - v zmysle nastavit"... naozaj perly Ale o tom potom...
K teme: Tamron 70-300, verziu s USD mam. Svetelnost sice na prd, este k tomu premenliva. Ale... Kedy mu dali limiter, bolo by este rychlejsie, aj tak je to myslim ich najrychlejsie sklo - alebo jedno z najrychlejsich. Osobne som s nim spokojny, a myslim ze este dlho budem.
Čavte ludia chcel by som sa spítať ktorý tip Výrobcu Objektívu je Lepši ktorý by ste asi brali skor?... zatial som počul len zlé veci o Sigme že je pomalá ale o Tamrone ešte nič.. Keďže Objektívi od Nikonu su dráhe ktorú značku z týchto by ste brali 100%-tne...
S tou gramatikou popasuj trosku aj ty, ked uz na nu poukazujes . Ale suhlasim, Sigma pomala nie je {v porovnani s Tamronom}.
z tych 70-300 f/4-5.6 Macro co ma sigma aj tamron tak ozaj ani jeden....ked si nikon....kup si 55-200 VR alebo 55-300...take cosik ted maju....jediny rozumny zaklad...dalej mozes potom nikon 70-300 VR....tamron 70-200 f/2.8 alebo sigmu 70-200 f/2.8....vyberaj podla penazenky
sigma 70-200 ? pre bezneho cloveka dostatocny teleobjektiv. mal som ho , bol som spokojny. kamos ma tamron, zda sa mi sice ostrejsi, no je to plastak pomaleho ostrenia. cize asi sigma 70-200
Sigma VS Tamron
zatial som počul len zlé veci o Sigme že je pomalá ale o Tamrone ešte nič.. Keďže Objektívi od Nikonu su dráhe ktorú značku z týchto by ste brali 100%-tne...
Slovicka ako "uzastne", "nadstavit - v zmysle nastavit"... naozaj perly
Ale o tom potom...
K teme:
Tamron 70-300, verziu s USD mam. Svetelnost sice na prd, este k tomu premenliva. Ale...
Kedy mu dali limiter, bolo by este rychlejsie, aj tak je to myslim ich najrychlejsie sklo - alebo jedno z najrychlejsich. Osobne som s nim spokojny, a myslim ze este dlho budem.
zatial som počul len zlé veci o Sigme že je pomalá ale o Tamrone ešte nič.. Keďže Objektívi od Nikonu su dráhe ktorú značku z týchto by ste brali 100%-tne...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa