Taka haluz ale mozno mi niekto poradi. Podarilo sa mi stratit skrutky co drzi slnecnu clonu. Myslite ze sa da nieco take kupit samostatne? z Prolaiky mi na mail neodpisali, na Ebay som nic nenasiel. Nejake navrhy?
Taka haluz ale mozno mi niekto poradi. Podarilo sa mi stratit skrutky co drzi slnecnu clonu. Myslite ze sa da nieco take kupit samostatne? z Prolaiky mi na mail neodpisali, na Ebay som nic nenasiel. Nejake navrhy?
Ako nejake skrutky zo slnecnika, ci co? Nechces sa s nami podelit o viac detailov? Napriklad typ objektivu.
PS : naposledy som slnecnu clonu skrutkoval na 200/2VR II
No to ma napadlo ako prve to nemusim ani nikam chodid to urobim aj doma akurat ze by som musel kapatko upravit aj zavit na clone a ta je z kompozitu a trosku sa bodim do toho vrtat aby nepraskla
witvortov závit,americká norma,u nás je Metrika,neviem dôvod,ale aj Japonci v celkom hojne túto normu používajú....
aha teraz uz troska rozumiem tak na ozremenie, bohuzial mam objektiv doma aby som to odfotil...v otvore pre skrutku nie je ziaden zavit, povedal by som ze ze skutka bol narezana tak aby pasovala presne na hrubku clony... rozmyslal som ze skusim narezat zavit do clony a hodit tam nejaky obycajny srob ale bojim ze praske ten kompozit
aha teraz uz troska rozumiem tak na ozremenie, bohuzial mam objektiv doma aby som to odfotil...v otvore pre skrutku nie je ziaden zavit, povedal by som ze ze skutka bol narezana tak aby pasovala presne na hrubku clony... rozmyslal som ze skusim narezat zavit do clony a hodit tam nejaky obycajny srob ale bojim ze praske ten kompozit
a čo tak na to miesto nalepit klasickú maticu,nejakou živicou alebo podobne a máš pokoj,použiješ skrutku aku len chceš a nemusíš sa bát ze daco praskne...
a čo tak na to miesto nalepit klasickú maticu,nejakou živicou alebo podobne a máš pokoj,použiješ skrutku aku len chceš a nemusíš sa bát ze daco praskne...
hmm ... no skusil som tam napasovat 4ku skrutku lenze ten povodny otvor je este uzsi a asi ani to stupanie nesedelo,dost nahusto narezane .... ale mozem skusit preco nie, nejak sa s tym popasujem
Skrutka
Nejake navrhy?
Nejake navrhy?
www.ephoto.sk/fototechnika/recenzie/objektivy/nikon-af-s-nikkor-200mm-f2g-ed-vrii/
Veľká slnečná clona má jednoduchý tvar. Na objektíve sa poisťuje jednoduchou skrutkou. V prepravnej polohe je otočená naopak.
Nejake navrhy?
www.ephoto.sk/fototechnika/recenzie/objektivy/nikon-af-s-nikkor-200mm-f2g-ed-vrii/
Veľká slnečná clona má jednoduchý tvar. Na objektíve sa poisťuje jednoduchou skrutkou. V prepravnej polohe je otočená naopak.
rozmyslal som ze skusim narezat zavit do clony a hodit tam nejaky obycajny srob
rozmyslal som ze skusim narezat zavit do clony a hodit tam nejaky obycajny srob
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie