prehľadal som, aspoň si myslím celé fórum, kde som hľadal odpoveď na to aký asi univerzálny objektív pre potreby začiatočníka, ale skôr som našiel odpovede na objektívy vo vyššej cene. Hľadám rozumnú cenu a univerzálnosť...našiel som si Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, SIGMA 18-200/3.5-6.3 DC OS Canon alebo nejaký Tamron.
prehľadal som, aspoň si myslím celé fórum, kde som hľadal odpoveď na to aký asi univerzálny objektív pre potreby začiatočníka, ale skôr som našiel odpovede na objektívy vo vyššej cene. Hľadám rozumnú cenu a univerzálnosť...našiel som si Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, SIGMA 18-200/3.5-6.3 DC OS Canon alebo nejaký Tamron.
ď.
Asi Tamron 18-270 VC,ten je z týchto najmenej na pika pika!
Asi Tamron 18-270 VC,ten je z týchto najmenej na pika pika!
mam tento objektiv a uz druhy krat v reklamacii koly stabilizatoru. a obrazovy vystup sa mi zdal na Tamrone AF 70-300 f/4.0-5.6 Di LD Macro 1:2 ktory som mal predtym o kusok lepsi...
ď.
ahoj. aky objektiv si si nakoniec kupil? tiez mam tento problem. bud Canon 18-200 alebo sygma 18-250. vies mi nejako poradit z vlastnej skusenosti?
Tamron, Sigma alebo Canon 18-200
prehľadal som, aspoň si myslím celé fórum, kde som hľadal odpoveď na to aký asi univerzálny objektív pre potreby začiatočníka, ale skôr som našiel odpovede na objektívy vo vyššej cene.
Hľadám rozumnú cenu a univerzálnosť...našiel som si Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, SIGMA 18-200/3.5-6.3 DC OS Canon alebo nejaký Tamron.
ď.
prehľadal som, aspoň si myslím celé fórum, kde som hľadal odpoveď na to aký asi univerzálny objektív pre potreby začiatočníka, ale skôr som našiel odpovede na objektívy vo vyššej cene.
Hľadám rozumnú cenu a univerzálnosť...našiel som si Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, SIGMA 18-200/3.5-6.3 DC OS Canon alebo nejaký Tamron.
ď.
ď.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa