uvažujem o skle 70-200 F4 USM od canonu (bez IS) a mám telo 1000D , samozrejme neočakávam od toho športové fotografie typu 8 snímkov /s ale chcem také lepšie telesklo , o neznačkových neuvažujem/nechcem. Vedeli by ste mi povedať či tam pri 1000D a tomto skle bude nejaký problém ? Okrem toho teda že by mi mohlo utrhnúť závit
Ziadny zavit to trhat nebude, pokial s tym nebudes zabijat klince do dreva (ako v jednej nemenovanej "recenzii"). Jediny problem by som videl v ergonomii - 1000D sam o sebe ma dost maly grip a 70-200ka je o cca 200g tazsia ako telo samotne, tak sa ti to cele moze horsie drzat. Tu by som odporucal dokupit battery grip ... dokaze spravit zazraky, mam odskusane.
nemusíš mať žiadne obavy, pokojne choď do toho. S týmto sklom dostaneš z toho tela takmer maximum...a s tou hmotnosťou to nie je vôbec také dramatické.
uvažujem o skle 70-200 F4 USM od canonu (bez IS) a mám telo 1000D , samozrejme neočakávam od toho športové fotografie typu 8 snímkov /s ale chcem také lepšie telesklo , o neznačkových neuvažujem/nechcem. Vedeli by ste mi povedať či tam pri 1000D a tomto skle bude nejaký problém ? Okrem toho teda že by mi mohlo utrhnúť závit
Ja mam tiez akurat IS verziu na 550D, co je rovnky rozmer fotoaparatu a nemam s tym problem (ani bez gripu) a ani sa nemusis bat, ze by ti utrhlo zavit to sklo je naozaj vydarene a ak si fotil doteraz iba so setakom, tak uvidis naozaj ten rozdiel
mám tamrona 28-75 F2.8 a mal som predtým sigmu 70-300 F 3,5-5,6 APO DG MACRO , predpokladám že rozdiel medzi tými tele objektívmi bude markantný, už len kvôli 1/5 cene sigmy
necem ciganit no myslim ze k F4 si museli chlapci dokupovat nezmyselna politika canonu
ach, staci si len vygooglit obrazky original balenia a nie z pocutia spinit meno canonu http://images02.olx.com.ph/ui/5/79/68/1270033273_80847168_4-Selling-Canon-EF-70-200mm-F4L-IS-USM-Lens-for-only-41K-For-Sale-1270033273.jpg osobne ho vlastnim ...
Ziadny zavit to trhat nebude, pokial s tym nebudes zabijat klince do dreva (ako v jednej nemenovanej "recenzii"). Jediny problem by som videl v ergonomii - 1000D sam o sebe ma dost maly grip a 70-200ka je o cca 200g tazsia ako telo samotne, tak sa ti to cele moze horsie drzat. Tu by som odporucal dokupit battery grip ... dokaze spravit zazraky, mam odskusane.
Je to najlepsia volba v danej cene odporucam rychle a ostre aj na otvorenej diere. Ale ten grip urcite si dokup ak mas vecsie ruky aby ti malicek neliatal vo vzduchu. Od toho objektivu mozes len cakat profi vysledok.
je to velmi dobre sklo za velmi dobrym pomerom cena/vykon, kludne do toho chod, urcite budes spokojny, aj ja mam to sklo, iba ak by si chcel fotit na dlhsom ohnisku halove sporty, alebo akcie z nizkym osvetlenim, ma vyznam inevestovat do svetelnejsieho variantu
Canon 70-200 F4 USM vs 1000D
1000d + Meike + 70-200
telo pôjde preč, sklo zostane...
zataľ som spokojný....
http://images02.olx.com.ph/ui/5/79/68/1270033273_80847168_4-Selling-Canon-EF-70-200mm-F4L-IS-USM-Lens-for-only-41K-For-Sale-1270033273.jpg
osobne ho vlastnim ...
http://www.ayofoto.com/images/market/17040.jpg
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa