poradte,aky je rozdiel medzi extender EF 2x II. vs. III.,teda okrem ceny ,bude dobre fungovat II. verzia na EF 70-200/2,8 IS II USM alebo mam kupit III.,telo mam 7D.Dik za radu!
uz pripravujem test extenderov 1.4x III a 2.0x III. Z predchadzajucej generacie som mal v rukach 2 kusy 2x II, po pricloneni na 200/1.8L boli porovnatelne vysledky so 100-400, takze nic extra to nebolo. III generacia ma ovela lepsi kontrast aj ostrost a uz netreba az tak clonit. Nemam 70-200/2,8 IS II, takze to nevyskusam, ale na pevnych sklach funguju vyborne. 1.4x je tak dobry, ze by nemal byt problem ho pouzit aj na zoome (skusal som so 70-200/4L IS USM) s 2x by som bol opatrnejsi.
poradte,aky je rozdiel medzi extender EF 2x II. vs. III.,teda okrem ceny ,bude dobre fungovat II. verzia na EF 70-200/2,8 IS II USM alebo mam kupit III.,telo mam 7D.Dik za radu!
trojka bude neporovnateľne lepšia na 7D. kombnácia 70-200L bez IS /100-400 L IS + 2X TC bol na 60D obrazový grc aspon pre mna uplne zle. keď starý extender tak 1,4x radšej
Dakujem za rady,kupim III.verziu,pockam na bear-ovu recenziu a rozhodnem sa,ci 1,4 alebo 2x, Jeden chrobak v hlave vyrieseny(ci II.-III.) teraz ci 1,4x alebo2x
Dakujem za rady,kupim III.verziu,pockam na bear-ovu recenziu a rozhodnem sa,ci 1,4 alebo 2x, Jeden chrobak v hlave vyrieseny(ci II.-III.) teraz ci 1,4x alebo2x
zalezi co chces fotit na sport je 2x pomala , pouzivam 1.4
Ja mam podobny problem neviem sa rozhodnut ci kupit C 300 L F4 IS USM + tc 1,4 III alebo C 400 L USM na wyldlife fotografiu . Poradte , s pozravom Luboš
Ja mam podobny problem neviem sa rozhodnut ci kupit C 300 L F4 IS USM + tc 1,4 III alebo C 400 L USM na wyldlife fotografiu . Poradte , s pozravom Luboš
ta 300-ka je o nieco univerzalnejsia s tc 1.4 nic nepokazis.Praktickejsia aj na fotenie v lese,alebo aj ludi na akciach.400-ka je na wild predsa len o chlp lepsia..vecsinou potrebujes priblizenie,ktore tu maximalne vyuzijes,ponuka vybornu kvalitu.svetelnost 5.6 je fajn najme za dobreho svetla.
extender II. vs. III.
Jeden chrobak v hlave vyrieseny(ci II.-III.) teraz ci 1,4x alebo2x
Jeden chrobak v hlave vyrieseny(ci II.-III.) teraz ci 1,4x alebo2x
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie