Pokial je to len trochu mozne, uprednostni starsie minolty pred novymi tamron/sigmami. Su ovela lepsia volba, co sa tyka kvality, no trochu horsia co sa tyka komfortu ovladania, predsalen ostria trosku pomalsie.
www.dyxum.com - tam je kompletna databaza aj s hodnotenim a ukazkovymi snimkami uzivatelov.
Pokial je to len trochu mozne, uprednostni starsie minolty pred novymi tamron/sigmami. Su ovela lepsia volba, co sa tyka kvality, no trochu horsia co sa tyka komfortu ovladania, predsalen ostria trosku pomalsie.
www.dyxum.com - tam je kompletna databaza aj s hodnotenim a ukazkovymi snimkami uzivatelov.
S tou rýchlosťou si nie som až taky istý, napriklad stará minolta 35-70 mi ostrí o poznanie rýchlejsie ako tamron 17-50! A beercan sa mi tieý nezdá byť nejaký extra pomalý.
S tou rýchlosťou si nie som až taky istý, napriklad stará minolta 35-70 mi ostrí o poznanie rýchlejsie ako tamron 17-50! A beercan sa mi tieý nezdá byť nejaký extra pomalý.
ktora verzia 35-70? ked uz uvadzas priklad, uved konkretny model objektivu....
Ja som mal 5 minolta af objektivov, az na 50/1.4RS mi vsetky ostrili pomalsie ako setak 18-70..... a to boli vo vybornom stave, a to bol 1 z nich 35-70/4., neviem ako je na tom 35-70/3.5-4.5....
Okrem toho ani 1 z nich nemal clonovy kruzok a 4 z 5 sa otacal predny clen, co, aj ked podavaju perfektny kontrast a prenos farieb, predsalen trochu otravne.
Reagujem na zaklade vlastnych skusenosti, nie dohadov.
Okrem toho, chalan by z Tvojho komentaru Minolta bol akurat zmateny, kedze existuje aj Minolta MD aj Minolta AF.
Chcem sa Vas spýtat, aky objektiv je vhodny, teda znacky, okrem original SONY?
TAMRON? či?
Vďaka
Zaleží od toho čo chceš fotit-kamerovať (podľa toho zvol ohnisko) a koľko chceš investovať. Dobre poslúžia staré Minolty za veľmi výhpdné ceny, hľadaj skôr pevné ohniská, odporúčam aj Minoltu 70-210/4 "Beercan" -mal som, za cenu okolo 150€ vynikajúca kúpa. V zrovnaní Tamron versus Sigma mne vychádza lepšie Sigma (mal som niekoľko). No a ak hľadáš špičku tak siahni po Carl Zeiss alebo Sony G.
PS: Ak by si mal zaujem o pevne sklo Minolta 28/2,8 tak mam na predaj, napiš mi do pošty.
cawte. idem si kupit tuto A35-ku. rozmyslal som nad objektivmi a tie beercany sa mi pozdavaju. su 100% kompatibilne s tym telom(autofocus)? predsa len ide o veelmi stare veci.(nie je tam daco s tym fullframe a tak? tomu sa nerozumiem). este co vravite na ten big beercan(75-300)? by som ho objednal cez ebay.fotiti by som chcel wild nejaky ten sport ako futbal hokej. hadam by to boli lepsie volby ako objektivy sony sal55200/75300. o sigmach a tamronoch ani nehovorim(cenovo podobnych teda okolo 200eur). dik
Objektívy - Pre sony a35
TAMRON?
či?
Vďaka
Ja som mal 5 minolta af objektivov, az na 50/1.4RS mi vsetky ostrili pomalsie ako setak 18-70..... a to boli vo vybornom stave, a to bol 1 z nich 35-70/4., neviem ako je na tom 35-70/3.5-4.5....
Okrem toho ani 1 z nich nemal clonovy kruzok a 4 z 5 sa otacal predny clen, co, aj ked podavaju perfektny kontrast a prenos farieb, predsalen trochu otravne.
Reagujem na zaklade vlastnych skusenosti, nie dohadov.
Okrem toho, chalan by z Tvojho komentaru Minolta bol akurat zmateny, kedze existuje aj Minolta MD aj Minolta AF.
http://www.dyxum.com/reviews/lenses/Minolta-AF-35-105-F3.5-4.5_review44.html ( hovori za vsetko)
TAMRON?
či?
Vďaka
PS: Ak by si mal zaujem o pevne sklo Minolta 28/2,8 tak mam na predaj, napiš mi do pošty.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa