Ahojte kolegovia, uz dlhsiu dobu sa rozhodujem nad kupou noveho objektivu a aj preto sa chcem poradit, ci niekto z vas nema odskusany Canon EF 100-400mm f / 4.5-5.6 L IS USM, fotim vacsinou prirodu, obcas krajinu ale vacsinou zivocizstvo a tak ma zaujima vas nazor na tento objektiv a ci je hlavne kompatibilny s Canonom 350 D..kazda rada je dobra, privitam postrehy aj rady z pouzivania, pripadne ak niekto vie, tak navrhnite aj inu alternativu na objektiv....vdaka!
1. Je tu toho vo fore dost na to, aby nebolo potrebne zakladat dalsiu temu. Daj si fo vyhladavania 100-400. 2. Martin Farkas tu ma clanok o takychto objektivoch na wildlife. Takze sup do fotoskoly 3. Navod na pouzitie hovori, ze tvoj fotak je kompatinbilny so vsetkymi objektivmi EF vyrobenymi odkedy sa zacali objektivy s tymto bajonetom vyrabat.
1. Je tu toho vo fore dost na to, aby nebolo potrebne zakladat dalsiu temu. Daj si fo vyhladavania 100-400. 2. Martin Farkas tu ma clanok o takychto objektivoch na wildlife. Takze sup do fotoskoly 3. Navod na pouzitie hovori, ze tvoj fotak je kompatinbilny so vsetkymi objektivmi EF vyrobenymi odkedy sa zacali objektivy s tymto bajonetom vyrabat.
to vyhľadávanie by mohlo bežať naprieč celým spektrom ephota a nie len v tom ktorom oddelení; ale o vyhľadávaní atd sa tu popísalo dosť; blížia sa Vianoce, hádam je beta čoskoro v háji
Objekti v na Canon
www.ephoto.sk/fototechnika/recenzie/objektivy/canon-ef-100-400mm-f-4-5-5-6-is-usm/
2. Martin Farkas tu ma clanok o takychto objektivoch na wildlife. Takze sup do fotoskoly
3. Navod na pouzitie hovori, ze tvoj fotak je kompatinbilny so vsetkymi objektivmi EF vyrobenymi odkedy sa zacali objektivy s tymto bajonetom vyrabat.
2. Martin Farkas tu ma clanok o takychto objektivoch na wildlife. Takze sup do fotoskoly
3. Navod na pouzitie hovori, ze tvoj fotak je kompatinbilny so vsetkymi objektivmi EF vyrobenymi odkedy sa zacali objektivy s tymto bajonetom vyrabat.
www.ephoto.sk/ephoto/redakcny-blog/vyber-teleobjektivu-na-fotografovanie-zivej-prirody-canon/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa