zdravim, chcel by som si zaobstarat tuto zalezistost, nakolko ma zaujalo fotenie na ultrasirokom konci.. -na novy objektiv momentalne nemam napr. 12-24mm a tak pozeram po predsadke, len neviem ktoru. -mam preimer objekt. 67mm a akosi nemozem najst ziadnu s tymto priemerom a este k tomu vraj niesu vsetky dobre
Ma niekto skusenost s niecim takym, prip. vedel by mi niekto poradit kde zozenie dobru s priemerom 67 mm -co sa tyka toho rozsirenia staci 0,7x nakolko to budem pouzivat na sirokom konci 17mm dakujem
na to sa rovno vykasli....sirokouhle a telepredsadky su urcene hlavne pre kamery maximalne nejake kompakty...nic normalne pre zrkadlovku nezozenies...a ak aj ano....tak by to bolo dost drahe....rozumnejsie spravis ak si tie peniaze odlozis a dosetris na tokinu 12-24 alebo 11-16
keď si pozrieš pri tej fotke EXIF, je tam ohnisko 50mm, čo asi veľmi reálne nebude tak podľa toho súdim že to bude predsádka... Veď čo iné by to mohlo byť?
sirokouhla predsadka
-na novy objektiv momentalne nemam napr. 12-24mm a tak pozeram po predsadke, len neviem ktoru.
-mam preimer objekt. 67mm a akosi nemozem najst ziadnu s tymto priemerom a este k tomu vraj niesu vsetky dobre
Ma niekto skusenost s niecim takym, prip. vedel by mi niekto poradit kde zozenie dobru s priemerom 67 mm
-co sa tyka toho rozsirenia staci 0,7x nakolko to budem pouzivat na sirokom konci 17mm
dakujem
P.S. Paradoxne je predsadku pouzivam, ale taj je specialne konstruovana pre moje NEX objektiv 16/2,8.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa