Fórum » Objektívy a filtre

canon 100-400 chce servis

fotograficek
2012-02-03 14:53:31+01
Dobrý deň, dnes sa mi rozsypalo uzamykanie na canone 100-400 L IS USM. Mám na mysli ten krúžok pri krúžku AF. Mám ho už po záruke. Ked som povolil tie dva malé šrobyky tak som tam nešiel rozsypané malé guličky niektoré boli aj hrdzavé a bolo tam vela špiny a hrdze. Poradili by ste mi nejaký dobrý servis? Čítal som tu že prolajka nie je moc dobrý. Chcel by som ho dať aj vyčistiť. Ďakujen za odpovede.

Robert Simeg
2012-02-03 15:13:37+01
Nuz jedine prolaika alebo Vieden : )

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-02-03 15:18:21+01
Vzhladom na nutnost pouzitia specialnych dielov musi st objektiv len do autorizovaneho servisu. kubrak dal tip na dva najdostupnejsie.

Martin P
2012-02-03 15:21:08+01
príspevok od: fotograficek
Dobrý deň, dnes sa mi rozsypalo uzamykanie na canone 100-400 L IS USM. Mám na mysli ten krúžok pri krúžku AF. Mám ho už po záruke. Ked som povolil tie dva malé šrobyky tak som tam nešiel rozsypané malé guličky niektoré boli aj hrdzavé a bolo tam vela špiny a hrdze. Poradili by ste mi nejaký dobrý servis? Čítal som tu že prolajka nie je moc dobrý. Chcel by som ho dať aj vyčistiť. Ďakujen za odpovede.
pro laika je vyborny autorizovany servis
len treba povedat presne co chces a dohliadat na spravne vykonanie opravy preventivne v dnesnej dobe neverim ze by niekto hazardoval so svojim obchodnym menom nekvalitnymi sluzbami
opravovali mi rozsypany 70-200/2,8 L usm a spokojnost do dnes

fotograficek
2012-02-03 16:55:24+01
Takže asi to pôjde do prolajka, no som zvedavý akú cenu mi povedia

bear
- moderator
2012-02-03 17:23:56+01
Takže asi to pôjde do prolajka, no som zvedavý akú cenu mi povedia
Daj vediet, potrebujem spravit to iste (az na to, ze som to nerozoberal), pisal som im mail minuly tyzden a odpovede som sa nedockal (ked som tam bol osobne, tak som sa zabudol spytat).

fotograficek
2012-02-03 19:08:28+01
príspevok od: bear
Daj vediet, potrebujem spravit to iste (az na to, ze som to nerozoberal), pisal som im mail minuly tyzden a odpovede som sa nedockal (ked som tam bol osobne, tak som sa zabudol spytat).
Ok, dám ti vedieť pondelok to pošlem e-mail som písal aj ja a nič

Martin P
2012-02-03 19:29:16+01
Ok, dám ti vedieť pondelok to pošlem e-mail som písal aj ja a nič
treba volat na servis pana Kandru na webw maju tel cislo
od 10 do17 hod cez pracovny tytden

Tel.: 02/5464 7792
Fax: 02/5441 4891
prijem@prolaika.sk

Otváracie hodiny:
Pon.-Pia.: 10.00-17.00
Sob., Ned.: zatvorené

Vedúci servisu: Ján Kandra

Fotograf77
2012-02-04 14:30:35+01
príspevok od: bear
od nich cakat odpoved? ))

Fotograf77
2012-02-04 14:31:57+01
príspevok od: Martin P
pro laika je vyborny autorizovany servis
len treba povedat presne co chces a dohliadat na spravne vykonanie opravy preventivne v dnesnej dobe neverim ze by niekto hazardoval so svojim obchodnym menom nekvalitnymi sluzbami
opravovali mi rozsypany 70-200/2,8 L usm a spokojnost do dnes
s tym menom a nekvalitnymi sluzbami. . . no je to samozrejme, ze si nebudu predsa kazit meno. . . zial realita je taka, ze si ho kazia

Martin P
2012-02-04 18:36:56+01
príspevok od: Fotograf77
s tym menom a nekvalitnymi sluzbami. . . no je to samozrejme, ze si nebudu predsa kazit meno. . . zial realita je taka, ze si ho kazia
nebudem nikoho obhajovat lebo nepoznam kazdy pripad
moze sa stat ze obcas sa nieco nepodari ale to neznamena ze to robia naschval
a ohladne komunikacie poznam tam ten kolektiv dost dlho aby som vedel ako komunikuju
nie vzdy je zakaznik naladeny na ustretovu notu a chce nieco co oni niesu vo svojich moznostiach splnit ale snazia sa a osobny kontakt je najlepsi
bratislavcania a okolie maju vyhodu ze si mozu opravu servis vyriesit osobne mimobratislavski sa musia spoliehat na postovu mailovu a telefonicku komunikaciu
za seba mozem povedat ze aj ked volam alebo tam idem osobne tak sa snazia vybavit vsetko rychlo nacas a kvalitne aj servis aj obchod su tam obcas nejake zadrhele ale kde niesu a urcite to nieje len ich akoze neschopnostou ale aj dodavatelia a subdodavatelia maju na tom svoju cast viny a obcas aj zakaznik nevie poriadne co chce a nevie presne vyjadrit svoju poziadavku alebo staznost popripade nepochopi co sa da a co sa neda
netreba preto vsetkych hadzat do jedneho vreca a ked sa vyskytne nejaky problem a je opravneny objektivne neverim ze by sa to nedalo vyriesit normalnou komunikaciou so zodpovednym pracovnikom
ale ked sa neda tak sa neda je tu kopec inych obchodov a servisov napriklad canon servis vo viedni tak treba tam zajst zavolat napisat a dohodnut sa s nimi
problemy sa riesia osobne so zainteresovanymi stranami a nie mimo kde sa zucastneny nema moznost branit
ja tam rad nakupujem a ak treba tak aj servis vyuzijem v poslednom case vsak chvalabohu iba na obcasne vycistenie cipov na fotakoch
pevne verim az som presvedceny ze zakadatel tohto vlakna bude profesionalne obsluzeny a bude nakoniec spokojny s opravou svojho objektivu a ten mu bude bez problemov nadalej sluzit k plnej spokojnosti
pozdravujem. mp.

fotograficek
2012-02-13 10:19:54+01
Takže cena za opravu bude do 200€ cena je bez DPH. A príde to za 2 týždne...

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()