Mám obyčajný setový objektív canon 18-55. Neviem čo mu môže byť ale keď mám najširšie ohnisko 18mm, tak by sa mala dať nastaviť clona 3.5, avšak môžem nastaviť len 5.6, občas sa spamätá a dokážem nastaviť 3.5, no po chvílke skočí znovu na 5.6. Je problém v kontakte? Máte s tým niekto skúsenosti. Je to lacný plast, ale na nejaký obyčajné foto mi stačil
rychlo ti odpoviem nez ta tu ostatny zvozia,je to objektiv s premenlivou svetelnostou,cize na 18mm mas 3,5 ale na 55mm mas uz len 5,6 svetelnost, ziadna chyba to nieje a je to aj napisane na objektive
ja mam skor pocit ze na 18mm mu nejde nastavit 3.5 ale iba 5.6. A ked obcas da 3.5 na tych 18mm tak mu to skoci na 5.6. V akom rezime to robi? Ked tak asi reklamovat....
rychlo ti odpoviem nez ta tu ostatny zvozia,je to objektiv s premenlivou svetelnostou,cize na 18mm mas 3,5 ale na 55mm mas uz len 5,6 svetelnost, ziadna chyba to nieje a je to aj napisane na objektive
ale on pise, ze sa mu to deje na najsirsom ohnisku a tym padom to vyzera na chybu elektroniky objektivu, alebo nespravnu komunikaciu medzi objektivom a telom, alebo oboje
No veď som napísal, že na 18mm mi nejde nastaviť clona 3.5, ale len 5.6, občas to skočí na 3.5, ale potom hneď na 5.6. Od clony 5.6 vyššie funguje dobre.
Mám obyčajný setový objektív canon 18-55. Neviem čo mu môže byť ale keď mám najširšie ohnisko 18mm, tak by sa mala dať nastaviť clona 3.5, avšak môžem nastaviť len 5.6, občas sa spamätá a dokážem nastaviť 3.5, no po chvílke skočí znovu na 5.6. Je problém v kontakte? Máte s tým niekto skúsenosti. Je to lacný plast, ale na nejaký obyčajné foto mi stačil
Problém s clonou na Canon EF-S 18-55
V akom rezime to robi?
Ked tak asi reklamovat....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa