Fórum » Objektívy a filtre

Tamtron FF/BF

matulkos
2012-02-24 13:06:09+01
Zdravim, viem ze objektiv Tamron 17-50 non VC je obmielany velakrat,ale ja sa chcem opytat na nieco ine. Planujem ho v pondelok objednat na moj Canon Eos 60d. Zaujima ma, co mam robit ak zistim, ze mam nejaky FF/BF. Je to nejaka chyba a treba to reklamovat, aby to nastavili ci ci je to normalna vec a uz s tym nic neurobim? Vo fotaku sa to asi nastavit neda ci?

2 otazocka je len pre majitelov EOS 60d a toho objektivu. Mate nejaky problem s AF krizovymi bodmi? Ze vraj z nich urobi obycajne zaostrovacie body.

stafa
2012-02-24 18:45:47+01
Ad 2. Sice mam Nikon, ale doposial som mal dojem, ze zaostrovacie body su zalezitostou tela a nie objektivu... Ci u Canonu je to ine?

mirosz
2012-02-24 19:22:43+01
príspevok od: matulkos
Zdravim, viem ze objektiv Tamron 17-50 non VC je obmielany velakrat,ale ja sa chcem opytat na nieco ine. Planujem ho v pondelok objednat na moj Canon Eos 60d. Zaujima ma, co mam robit ak zistim, ze mam nejaky FF/BF. Je to nejaka chyba a treba to reklamovat, aby to nastavili ci ci je to normalna vec a uz s tym nic neurobim? Vo fotaku sa to asi nastavit neda ci?

2 otazocka je len pre majitelov EOS 60d a toho objektivu. Mate nejaky problem s AF krizovymi bodmi? Ze vraj z nich urobi obycajne zaostrovacie body.
Nepovazoval by som FF/BF za nieco normalne, skor za nieco reklamovania hodne.

matulkos
2012-02-26 12:41:38+01
FF/BF je vec ktora sa moze objavit postupne na objektive, po nejakom case, alebo proste ak kupim a zmeram bude v poriadku, tak sa nemusim bat ze ho na dany objektive budem niekedy mat ?

denySK
2012-02-26 15:16:24+01
ja osobne som o BF/FF na tamronoch nepocul nikdy...

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()