Fórum » Objektívy a filtre

Vymeniť Nikkor 18-135 za iny?

Posterusak
Posterusak 2012-03-18 19:06:02+01
Nazdar mam moznost predat nikkor 18-135 mam usetrenych 150€ a stojim pred otazkou: Bud si tento nikkor necham a kupim 35mm alebo 50mm alebo predam nikkor 18-135 dolozim 150€ a kupim Tamron 28-75 2,8f za odpoved dik

Marcel Rebro
2012-03-19 20:47:40+01
príspevok od: Marek Janicko
A inac by som este dolozil jednu vec. Celkovo na tancujucich ludi je i dost dobre ohnisko 70-200. Pretoze ked tancuju ludia je to ich tanec, nie tvoj. Tento tyzden objednavam 70-200 tak dufam, ze v piatok testujem na party. Otestustujem na DX i FX a potom budem vediet o tom viac pokecat.
To moze byt pravda, za predpokladu ze mas dostatocny odstup a medzi Tebou a dvojicou co chces fotit sa nemota dalsi tancachtivy par ...

No, ale ved otestujes v piatok na party ....

viking81
2012-03-19 20:50:15+01
príspevok od: Posterusak
este jedna poznamocka nema to stabilizator (VR,VC) mate skusensoti fotit nejake akcie bez stabilizatora? dakujem za vase nazory aby som sa spravne vyjadril nie radu
nezazil som....ale desiatky rokov sa fotilo bez stabilizatora a ako pekne fotili.....stablizator je len taka barlicka ktora ti ma pomoct ! ludia ho precenuju....hlavne pri kratkych ohniskach

Posterusak
2012-03-19 21:00:13+01
príspevok od: viking81
nezazil som....ale desiatky rokov sa fotilo bez stabilizatora a ako pekne fotili.....stablizator je len taka barlicka ktora ti ma pomoct ! ludia ho precenuju....hlavne pri kratkych ohniskach
ja poznam funkciu stabilizato aj tak teraz som fotil bez stabiliatora a nestalo sami zeby bola fotka rozmazana radsej dam kratsi cas tak ja idem zorbat toho tamrona recenzie ma dobre snad bude dobry kedze ohnisko do 30mm na 95% ani nevyuzivam a este jedna poznamocka stym ostrenim je to nejake fakt pomale alebo len o kusom pomalsie kao nikkor 18-135 lebo mam skusensost ked som fotil diskoteku nastavil som ohnisko 35mm s ktore som skoro nemenil a pri fotkach ludi mi to ostrilo hned ked som dodrzoval priblizny odsup od osoby a objektivu u Tamrona by to nemalo byt ine ci ? nevravim ze to ostrenie bolo zvdy tak rychle ale pri vacsine pripadov na rychle fotky mi to pomohlo

viking81
2012-03-19 21:10:33+01
ja poznam funkciu stabilizato aj tak teraz som fotil bez stabiliatora a nestalo sami zeby bola fotka rozmazana radsej dam kratsi cas tak ja idem zorbat toho tamrona recenzie ma dobre snad bude dobry kedze ohnisko do 30mm na 95% ani nevyuzivam a este jedna poznamocka stym ostrenim je to nejake fakt pomale alebo len o kusom pomalsie kao nikkor 18-135 lebo mam skusensost ked som fotil diskoteku nastavil som ohnisko 35mm s ktore som skoro nemenil a pri fotkach ludi mi to ostrilo hned ked som dodrzoval priblizny odsup od osoby a objektivu u Tamrona by to nemalo byt ine ci ? nevravim ze to ostrenie bolo zvdy tak rychle ale pri vacsine pripadov na rychle fotky mi to pomohlo
tamrony su zufalo pomale....v slabsom svetle obvzlast ! vysoko neodporucam na akcne fotenie pri slabsom svetle....osobna skusenost....nepoznam horsi pocit ked mi tamron nedokaze zaostrit na prichadzajucu nevestu....

Posterusak
2012-03-19 21:20:11+01
no tak svadbu s tamronom by som nefotil ale tak majitelia tohotu objetivu su spokojny co som sa pytal

viking81
2012-03-19 21:31:06+01
no tak svadbu s tamronom by som nefotil ale tak majitelia tohotu objetivu su spokojny co som sa pytal
ale chcel si fotit stuzkove a diskoteky nie ?

Posterusak
2012-03-19 21:35:40+01
sak ano ale si precitaj co som tam napisal zo zaostrovanim na nikkore a pytam sa ci je to aj na tamrone tak

Marcel Rebro
2012-03-19 21:35:40+01
príspevok od: viking81
ale chcel si fotit stuzkove a diskoteky nie ?
To je predsa uplne ine. Na diskoteku ides lebo chces, na svadbu ides lebo musis ... takze uvaha nad rychlostou AF je uuuuuplne opodstatnena ...

Marcel Rebro
2012-03-19 21:37:13+01
sak ano ale si precitaj co som tam napisal zo zaostrovanim na nikkore a pytam sa ci je to aj na tamrone tak
Vies co je zvlastne? Ludia nechapu co sa pytas / o com tocis. V com / kom to asi bude?

viking81
2012-03-19 21:38:19+01
ked sa af nechyti na hranu na prvu supu tak to bude robit be bzzzzzzz...bzzzzzzz...a potom tak pomaly ze bzz....bzz...bzz.....bz....z a asi po 3 sekundach budes mat snad zaostrene

viking81
2012-03-19 21:38:56+01
príspevok od: Marcel Rebro
To je predsa uplne ine. Na diskoteku ides lebo chces, na svadbu ides lebo musis ... takze uvaha nad rychlostou AF je uuuuuplne opodstatnena ...
a co s tou stuzkovou ? tam nemusis....ale chces ?

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()