Áno, viem je tu týchto fór veľa, čítala som čo najviac,ale stále som tak nejak na vážkach
Mám len setový objektív a zrkadlovku Nikon D5000 a najviac teda fotím portréty či už ľudí alebo zvierat,ale najmä zvierat. Doma mám potkanov tak sú takým najväčším objektom .. alebo synovec bábo.. na druhej strane rada fotím aj momentky a tak krok vpred či vzad nestíham robiť.
Čo naozaj nefotím, sú krajinky a podobné veci. To je minimálne na nejakom výlete alebo tak.
Odskúšala som si aj doma na čom fotím najčastejšie a teda väčšinou je to práve niečo medzi 35 a 55 .. čo mi teda veľmi nepomohlo .. bojím sa totiž,že 35 bude krátka..
Nikon - 50/1.8 alebo 35/1.8
Mám len setový objektív a zrkadlovku Nikon D5000 a najviac teda fotím portréty či už ľudí alebo zvierat,ale najmä zvierat. Doma mám potkanov tak sú takým najväčším objektom
Čo naozaj nefotím, sú krajinky a podobné veci. To je minimálne na nejakom výlete alebo tak.
Odskúšala som si aj doma na čom fotím najčastejšie a teda väčšinou je to práve niečo medzi 35 a 55 .. čo mi teda veľmi nepomohlo