Ahoj, kupila som z druhej ruky obj. canon 100mm 2,8 L macro is usm. Vsimla som si po aktivovani stabilizatora zvuk pri zaostreni, dvojity, pri aktivovani aj deoktivovani. Stabilizator zatial funguje, chcem sa spytat, ci je to normalne, alebo som kupila chybny objektiv
dnes som tankoval na benzínke vravím chlapíkovi na umývarke, šef ma pekné to BMW5; omyl, to má jeho pani, tej to vypucujem sadne do toho a ide; myslíš si, že by si ju chcel skúšať ako tomu tá pani tomu stroju rozumie ? má na to, nech si to kúpi a užíva, je to spotreba; BMW je tiež profesional na Dakare ale tu je to na prevoz z bodu A do B a tak je to aj s tým foťákom, urobí fotku, urobí, a že to stojí tisíce, stojí, čo s tým ?
aj o takych zenskych si myslim svoje...ale zenska za volantom draheho auta je troksu ina kapitola
Ahoj, kupila som z druhej ruky obj. canon 100mm 2,8 L macro is usm. Vsimla som si po aktivovani stabilizatora zvuk pri zaostreni, dvojity, pri aktivovani aj deoktivovani. Stabilizator zatial funguje, chcem sa spytat, ci je to normalne, alebo som kupila chybny objektiv
tiez mam canon 100mm 2,8 L macro a zvuk je pri zaostrovani trochu iny ako pri inych L objektivoch. tazko to opisat, ale taky chrastlavejsi, hlucnejsi... takze asi to bude normalne
Ano, je to normalne. Kupil som si 70-200 f4 L is usm a pri zapnutej stabilizacii, ked stlacim spust a zaostruje, tak to chrci, po odfoteni to vyda zvlastny zvuk a stabilizacia sa vypne. Kedze som nikdy nemal objektiv so stabilizaciou, vratil som sa k predajcovi, ze objektiv je zly, ten sa pousmial, co som za somara... Nuz, nikto nepadol z neba uceny
Nechapem ludi, ktory hned zacnu do niekoho rypat lebo sa pytal nieco na fore a pritom ma lepsiu vybavu. Ak ma na to, tak preco nie? To by kazdy amater mal kupovat nieco z bazaru? A co ak si kludne moze dovolit kupit aj d4? Nemal by, lebo je amater?... A asi uplna zaciatocnicka nebude podla jej profilu/stranky... Sorry za ot
Atok
Plne suhlasim, kazdy nech si kupi, co mu penazenka dovoli, uz nemame socializmus, kedy mali vsetci rovnake auta, bycikle a ruske fotaky
nech si kazdy kupi to na co ma....ale vyznie to trosku vtipne ked sa majitel profi stroja potom pyta na elementarne veci...to je naozaj to iste ako keby sa majitel nejakeho ferrari pytal na fore ze ako sa radi s tymi packami pod volantom ale suhlasim s tym co pisal rk...vdaka takymto ludom su bazare plne skiel a tiel ktore v zivote nepouzili alebo nevedeli vyuzit
A to len profici mozu mat profi fotaky? Nie je hanba spytat sa, ked nieco neviem.
A to len profici mozu mat profi fotaky? Nie je hanba spytat sa, ked nieco neviem.
a take nieco niekto povedal ? btw...profik = ten co sa fotenim zivi ! podla mna by mal mat profi zrkadlobku ten co o feteni nieco vie a ma nastudovane aj technicke zalezitosti....
a take nieco niekto povedal ? btw...profik = ten co sa fotenim zivi ! podla mna by mal mat profi zrkadlobku ten co o feteni nieco vie a ma nastudovane aj technicke zalezitosti....
A preco? Nevidim na to dovod, sak sa nauci, nech si kupi kazdy, co chce. Nie je dolezite, co mas, ale ci mas radost s fotenia
A preco? Nevidim na to dovod, sak sa nauci, nech si kupi kazdy, co chce. Nie je dolezite, co mas, ale ci mas radost s fotenia
ale o radosti s fotenia rec opet nebola....parada...mam radost z jazdenia...tak si kupim auto serialu WTCC....a potom sa budem pytat....preco mi to tak huci...a preco mi to tak racha ked idem cez hrboly na nasej rozbitej ceste....a preco mi to tolke zerie...a preco zoderiem gumy po par rychlejsich rozbehoch...proste kupujem si nieco preto lebo viem co si kupujem..a ake to ma vlastnosti a ako sa s tym naraba...a nie kupim si lietadlo a potom si pojdem robit pilotak....to je trochu na hlavu postavene...
serte už na to...proste na vlastnenie zrkadlovky by mala byť jednoznačne štátna povolenka aby sa k tomu nedostal len tak hocijaký nýmand... a v komisii bude sedieť Viking81 a preskúšavať ľudí zo znalosti FotoTechniky alebo skôr ???
ale o radosti s fotenia rec opet nebola....parada...mam radost z jazdenia...tak si kupim auto serialu WTCC....a potom sa budem pytat....preco mi to tak huci...a preco mi to tak racha ked idem cez hrboly na nasej rozbitej ceste....a preco mi to tolke zerie...a preco zoderiem gumy po par rychlejsich rozbehoch...proste kupujem si nieco preto lebo viem co si kupujem..a ake to ma vlastnosti a ako sa s tym naraba...a nie kupim si lietadlo a potom si pojdem robit pilotak....to je trochu na hlavu postavene...
WTCC - keby som včera nebol na svadbe, tak dnes by som bol Orechovej Potôni... A prikláňam sa k Tvojmu názoru.
serte už na to...proste na vlastnenie zrkadlovky by mala byť jednoznačne štátna povolenka aby sa k tomu nedostal len tak hocijaký nýmand... a v komisii bude sedieť Viking81 a preskúšavať ľudí zo znalosti FotoTechniky alebo skôr ???
noo a mas to...ako mas na zbrojak psychotesty....tak aj na fotak budes nieco potrebovat....to len aby sme sa vyhli tomu aby na zrkadlovkach boli zapnute rezimi AUTO
dakujem nooo ja som zistil ze na svk je podujatie WTCC az dnes v telke....tiez by som sa tam siel pozriet..
Ja som o tom vedel už asi mesiac. A keďže sa mi minulý rok podarilo dostať fotopas na GT3, hádam by som tohoto roku zlomil aj WTCC. Tak som si to pozrel aspoň v telke
Ja som o tom vedel už asi mesiac. A keďže sa mi minulý rok podarilo dostať fotopas na GT3, hádam by som tohoto roku zlomil aj WTCC. Tak som si to pozrel aspoň v telke
fuuu.....a to si ich ako ukecal ? to len tak ze ci by nedali a oni dali ?
Zvuk stabilizatora obrazu na objektive
má na to, nech si to kúpi a užíva, je to spotreba; BMW je tiež profesional na Dakare ale tu je to na prevoz z bodu A do B a tak je to aj s tým foťákom, urobí fotku, urobí, a že to stojí tisíce, stojí, čo s tým ?
Sorry za ot
Atok
alebo skôr
A prikláňam sa k Tvojmu názoru.
alebo skôr
A prikláňam sa k Tvojmu názoru.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre