Ahoj rada by som Vas poziadala o pomoc. Dnes som po dlhsiej dobe vytiahla svoj setovy objektiv Canon 17mm-85mm. Uz naposledy som mala pocit,ze zacina zadrhavat a dnes ked som si sla nieco priblizit tak ma to seklo a je mozne pohybovat sa v rozmedzi cca 40mm-85mm ale nie menej ako 40mm. Prosim radu,je mozne to vycistit,opravit,alebo uz len zahodit. Dakujem moc
Ahoj rada by som Vas poziadala o pomoc. Dnes som po dlhsiej dobe vytiahla svoj setovy objektiv Canon 17mm-85mm. Uz naposledy som mala pocit,ze zacina zadrhavat a dnes ked som si sla nieco priblizit tak ma to seklo a je mozne pohybovat sa v rozmedzi cca 40mm-85mm ale nie menej ako 40mm. Prosim radu,je mozne to vycistit,opravit,alebo uz len zahodit. Dakujem moc
pravdepodobne to pojde rozchodit,ale sama si asi neporadis,odporucam obratit sa na servis
Chcel som napísať že prolika BA alebo pán Matunák, ale keď som v profile zbadal Nórsko asi by to bolo ďaleko. Ale Canon má u Vás tiež servis. Násilím to nespravíš, je to dosť jemná mechanika a kopec plastov kde sa môže čosi zlomiť.
DRHNUCI OBJEKTIV CANON 17-85mm
Dnes som po dlhsiej dobe vytiahla svoj setovy objektiv Canon 17mm-85mm.
Uz naposledy som mala pocit,ze zacina zadrhavat a dnes ked som si sla nieco priblizit tak ma to seklo a je mozne pohybovat sa v rozmedzi cca 40mm-85mm ale nie menej ako 40mm.
Prosim radu,je mozne to vycistit,opravit,alebo uz len zahodit.
Dakujem moc
Dnes som po dlhsiej dobe vytiahla svoj setovy objektiv Canon 17mm-85mm.
Uz naposledy som mala pocit,ze zacina zadrhavat a dnes ked som si sla nieco priblizit tak ma to seklo a je mozne pohybovat sa v rozmedzi cca 40mm-85mm ale nie menej ako 40mm.
Prosim radu,je mozne to vycistit,opravit,alebo uz len zahodit.
Dakujem moc
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa