Dobrý večer, mali ste už niekto možnosť odskúšať tieto filtre ? Ceny sú dobré Teší ma, že sú vyrobené na Slovensku, no čo farebný posun pri ND filtroch?
farebne to vyzera neutralne...co je fajn....lebo moje prechodaky vo verzii hard mi robia neplechu ako uvidite na fotke a podotknem ze su to hitech ktore mali byt farebne neutralnejsie ako cokin napr
farebne to vyzera neutralne...co je fajn....lebo moje prechodaky vo verzii hard mi robia neplechu ako uvidite na fotke a podotknem ze su to hitech ktore mali byt farebne neutralnejsie ako cokin napr
niekedy mozme dat nejakeho foto spicha pri TN a mozes skusit ten 84.5 co mam na takej zapadovkovej teplejsej scene ...
mne bol napríklad odporúčaný "tmavý" prechodový filter od Koodu. Vraj je neutralnejší a stojí len 15€. Preto by ma zaujímali aj tie slovenské, či sa oplatí 5€ priplatiť, alebo zobrať ten Kood
mne bol napríklad odporúčaný "tmavý" prechodový filter od Koodu. Vraj je neutralnejší a stojí len 15€. Preto by ma zaujímali aj tie slovenské, či sa oplatí 5€ priplatiť, alebo zobrať ten Kood
A keby bol rozdiel aj 10€, nepodporíš radšej SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOO?!!!!!!!
Filtre 84.5mm (Made in Slovakia)
mali ste už niekto možnosť odskúšať tieto filtre ? Ceny sú dobré
Teší ma, že sú vyrobené na Slovensku, no čo farebný posun pri ND filtroch?
http://www.photonet.sk/shop/84-5mm-filtre/c_204.html
www.ephoto.sk/fotogaleria/hodnotit-fotografiu/281137/k-hradu/
www.ephoto.sk/fotogaleria/hodnotit-fotografiu/281149/pansky-strom/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky