Zdravím, Poradte mi ochranný filter, momentálne mám SIGMA DG 67 mm uv fiter A je tam škrabanec ... Po prvé či taký škrabanček tomu vadí ? A po druhé či kupiť znovu toto alebo niečo je aj lacnejšie a také dobré ... Ďakujem
Zdravím, Poradte mi ochranný filter, momentálne mám SIGMA DG 67 mm uv fiter A je tam škrabanec ... Po prvé či taký škrabanček tomu vadí ? A po druhé či kupiť znovu toto alebo niečo je aj lacnejšie a také dobré ... Ďakujem
aj keby si nalepis ceruzku pred objektiv, tak na vyslednej fotke by ju nebolo vidno, cize by nevadila.. takze ziadne mikroskrabance a skrabance nevadia.. ten filter co mas je jeden z lepsich.. radi sa do TOP triedy, cize hocico lacnejsie bude len horsie
Sigma robi lepsie filtre ako neiktore ich objektivy...najlepsie bude ked si to odskusas ci to vidno na fotkach...ak nie neries ak ano tak vymen za novy. Podla mna problem moze nastat pri scenach nachylnych na protisvetlo ze ho bude ten skrabanec nejako lamat ... ale to len teoreticky.
67mm FIlter pre Nikon D5100
Poradte mi ochranný filter, momentálne mám SIGMA DG 67 mm uv fiter
A je tam škrabanec ... Po prvé či taký škrabanček tomu vadí ?
A po druhé či kupiť znovu toto alebo niečo je aj lacnejšie a také dobré ...
Ďakujem
Poradte mi ochranný filter, momentálne mám SIGMA DG 67 mm uv fiter
A je tam škrabanec ... Po prvé či taký škrabanček tomu vadí ?
A po druhé či kupiť znovu toto alebo niečo je aj lacnejšie a také dobré ...
Ďakujem
Podla mna problem moze nastat pri scenach nachylnych na protisvetlo ze ho bude ten skrabanec nejako lamat ... ale to len teoreticky.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa