Dobry den, mate s nim prosim niekto skusenosti? Da sa s niektorym s objektivmy LENSBABY odfotit aj tak aby to nebolo rozmazane? Ide mi o to ci toto moze byt jediny objektiv, ktory budem mat, lebo nie vzdy budem chciet pouzit ten efekt, Dakujem
samozrejme ti lensbaby, ako jediný objektív stačiť nebude, sú to objektívy na vyblbnutie sa, ostrí sa na nich ručne, ohnisková vzdialenosť, aspoň na to, ktorý mám ja je 50 mm, mám ten najlacnejší plastic muse a trafiť ostrosť je na ňom strašne ťažké, na drahších už ide ľahšie trafiť. Tu máš o nich aj článok www.ephoto.sk/fototechnika/novinky-tlacove-spravy/lensbaby-na-photokine-ii/
Dobry den, mate s nim prosim niekto skusenosti? Da sa s niektorym s objektivmy LENSBABY odfotit aj tak aby to nebolo rozmazane? Ide mi o to ci toto moze byt jediny objektiv, ktory budem mat, lebo nie vzdy budem chciet pouzit ten efekt, Dakujem
Da sa, ale musis !presne! trafit rovinu ostrosti ... aj najmensia (desatina mm) oschylka sposobi neostrost. Cize neda sa. A aj ked by so tradil jeho opticka kvalita je taka aka je ...
Moze to byt jediny objektiv, ale asi s nim neodfotis vsetko co by si chcel.
A co taky Lensbaby Control Freak? Ten je aj 2x drahsi. dakujem
S ním máš tú výhodu, že si ho môžeš zafixovať v nejakej polohe a tým pádom ti uľahčí robotu a ostrí samozrejme už lepšie, ako tie s plastom namiesto skla, ak chceš, aby ti lensbaby slúžil, len občas, na vyblbnutie, tak stačí aj lacnejší, ale ak ho chceš na častejšie fotenie a nechceš, aby ťa po mesiaci omrzel a neskončil v poličke doma, tak vezmi ten Control freak.
LENSBABY COMPOSER
Da sa s niektorym s objektivmy LENSBABY odfotit aj tak aby to nebolo rozmazane? Ide mi o to ci toto moze byt jediny objektiv, ktory budem mat, lebo nie vzdy budem chciet pouzit ten efekt, Dakujem
Da sa s niektorym s objektivmy LENSBABY odfotit aj tak aby to nebolo rozmazane? Ide mi o to ci toto moze byt jediny objektiv, ktory budem mat, lebo nie vzdy budem chciet pouzit ten efekt, Dakujem
Moze to byt jediny objektiv, ale asi s nim neodfotis vsetko co by si chcel.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa