Tiez som bol milo prekvapeny, ako obrazovou kvalitou, tak aj kvalitou vyhotovenia. Jedine co mi trochu vadi je fakt hlucny AF, znie ako auticko na dialkove ovladanie ... ale za tu cenu.
Inac tym ze je to push-pull, tak sa vnutri moze nazbierat dost prachu. Pokial mas prach za prednym clenom, tak ten sa da velmi jednoducho vybrat a vycistit.
nemam prach vo vnutri, dokonca ani jeden skrabancek na tele, dokobca este aj ta zlata nalepka c daval canon na objektiv je neposkodena a to je vyrobeny v 1987 cize ma 25 rokov, ostrost je paradna a zaostrovanie celkom rychle n to ze ma stal 100e
Moj cosi zazil, ale stale je super, telo ma par skrabancov, ale optika krasne cista, jedno smietko prachu mam za zadnym clenom, ale na fotkach sa neobjavuje, zlata nalepka musi byt Este som si pozhanal origos slnecnu clonu aj s adapterom a zabil som dve muchy jednou ranou - slnecna clona sedi aj na 70-210, aj na 50 1.8 (ked sa na nu nasadi ten adapter), takze mam o cosi viac miesta v brasni.
Moj cosi zazil, ale stale je super, telo ma par skrabancov, ale optika krasne cista, jedno smietko prachu mam za zadnym clenom, ale na fotkach sa neobjavuje, zlata nalepka musi byt Este som si pozhanal origos slnecnu clonu aj s adapterom a zabil som dve muchy jednou ranou - slnecna clona sedi aj na 70-210, aj na 50 1.8 (ked sa na nu nasadi ten adapter), takze mam o cosi viac miesta v brasni.
nemas nahodou odkaz na nejaku stranku kde maju tu clonu? ja mam na vsetkych objektivoch clonu, len na tomto este nie je a uz mi par krac clona zachranila objektiv
nemas nahodou odkaz na nejaku stranku kde maju tu clonu? ja mam na vsetkych objektivoch clonu, len na tomto este nie je a uz mi par krac clona zachranila objektiv
Bohuzial nie, ja som ju kupil cez ebay. Inac ked som hladal na nete ake clony nan pasuju, tak som narazil na zaujimavu vec - pasuje nan niekolko clon s roznym priemerom, pretoze ta gumena obruba na kraji objektivu co ma drazku sa da dat dolu ... a pod nou je dalsia drazka uz na samotnom tele.
Ja mam clonu ET-62 II , ale ako hovorim, pasuje nan viac clon (ale cisla si uz nepamatam)
Canon EF 70-210mm f4
Inac tym ze je to push-pull, tak sa vnutri moze nazbierat dost prachu. Pokial mas prach za prednym clenom, tak ten sa da velmi jednoducho vybrat a vycistit.
Ja mam clonu ET-62 II , ale ako hovorim, pasuje nan viac clon (ale cisla si uz nepamatam)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa